zaterdag 24 december 2016

Tante Betsy Christmas Eve Saturday


Hey girls vanavond is het kerstavond, Christmas Eve. Voor velen van ons Tante Betsy Christmas Eve, in een leuke Tante Betsy jurk of in een andere Tante Betsy outfit met misschien wel een Tante Betsy shirt/blouse en rokje. 
Ik besloot dé jurk van vorige winter aan te doen, Dress Forrest Black. Zo is mijn overleden oma er ook een beetje bij. Toen ik deze jurk kocht van geld van mijn vader, moest ik aan het Schwarzwald denken en daarmee aan mijn oma die Duits was. 
Hopelijk vier je het met je geliefden om je heen, je familie en/of vrienden, of misschien vier je het wel niet met anderen en ben je alleen of wie weet ben je aan het werk...
Ik wens jullie hele mooie feestdagen lieve Tante Betsy girls, hoe je het ook viert. 


Wij vieren het eigenlijk alleen vanavond samen met dochterlief en haar vriend, geen groot kerstdiner maar lekker ongedwongen op de bank. De mannen zijn allebei groot fan van de All You Need is Love kerstspecial dus daar kijken we al een aantal jaren samen naar. 
Vooraf eten we wat (ik maakte gisteren al 'Knien in ut Zoer' oftwel Konijn...eigenlijk had ik gezegd dat ik dit nooit meer zou maken, maar dochterlief wilde het zo graag en als moeder strijk je dan over je hart hihi) en tussendoor als het pauze is pakken we onze kadootjes uit, we genieten gewoon heerlijk ongedwongen van deze kerstavond. 




De andere kerstdagen hangen manlief en ik heerlijk op de bank of in bed, kerstfilms te kijken...ik zorg voor de catering. 
Ik hoef niet te koken die twee kerstdagen want ik heb lekker eten mee gekregen van de Imbisstube waar we vaste klant zijn. 
We hebben trouwens gisteren heerlijk steak gegeten en een gezellige avond gehad samen met andere stamgasten.
Wederom heerlijk ongedwongen, manlief gewoon in zijn werkkleding en ik was dolblij dat ik me toch even snel die andere Tante Betsy jurk aangedaan had.


Lieverds geniet van de lieverds om je heen, er zullen ook vast mensen gemist worden, wellicht is het contact verbroken of heb je overleden geliefden...heel veel sterkte! 
Ik hoop dat jullie met een lach kunnen terug denken aan de mooie en leuke momenten samen. 
Heb een mooie avond! Dikke knuffels!

Lots of love from Susan