maandag 5 december 2016

Tante Betsy blog Giveaway Monday


Hey girls vandaag is het weer tijd voor een winactie, het is Tante Betsy blog Giveaway Monday!
Yess Tante Betsy girls maar ook Tante Betsy wannabees jullie lezen het goed.
Verderdoor in dit bericht lees je wat je er allemaal voor doen moet.
Een Tante Betsy kadobon ter waarde van € 65 geef ik weg. 
Als je hier niet aan meedoet heb je pech. 
Niet geschoten is altijd mis.
Deze kadobon is geen kattepis.
Doe gezellig allemaal mee.
Met een leuke Tante Betsy foto of wishlist dat is het idee. 
Alle soorten Tante Betsy inzendingen zijn goed. 
Als je nu maar gewoon mee doet. 



Hihi ik ben weer lekker op dreef en moet me inhouden anders maak ik van deze hele blogpost een gedicht. Wie weet worden jullie wel vandaag door de Sint en Piet verwend met een leuke nieuwe Tante Betsy jurk of rokje dan kunnen jullie deze meteen lekker gaan showen. 
Ik verheug me weer op jullie foto's, als je er niet herkenbaar op wilt dan hoeft dat ook niet ;). HIER zie je wat voorbeelden. 


Hoe doe je mee met deze gave blog winactie?
* Het is vanzelfsprekend dat je mijn Tante Betsy blog volgt, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account), of mijn Facebook pagina volgt/liked en/of mijn Instagram account.

* Laat een reactie hier onder deze winactie blogpost dat je mee doet...doe dat meteen als je dit leest girls! Dat is iets waar je niet over hoeft te twijfelen :p. 

* Stuur een Tante Betsy foto/afbeelding/collage naar mijn emailadres 365happytantebetsydresses(at)gmail.com Wel graag eentje die je nog niet met me gedeeld hebt. 

* Je hebt tót 19 december de tijd, maar wacht niet te lang! 

Extra winkansen:
* Ik zou het superleuk vinden als je de Facebook post over deze winactie op je Facebook account deelt. Openbaar is het handigste dan zie ik hem ook ;). 

* Ook heel leuk als je de winactie deelt op je Instagram account, met tags #tantebetsyblog, #tantebetsygiveaway en vergeet niet mijn IG account te taggen @365happytantebetsydresses

* Natuurlijk krijgen actieve volgsters die regelmatig hier een gezellige leuke lieve enthousiaste reactie achterlaten extra winkansen. Dankzij jullie is het een feestje om te bloggen!


De meesten die al vaker hebben meegedaan weten dat het niet gaat om de leukste mooiste foto inzending (ik trek lootjes), maar het is natuurlijk wel leuk als je er iets leuks van maakt en dat hoeft niet altijd een collage te zijn...dat mag wel. 


Het kan ook een foto zijn van je Tante Betsy collectie of als Tante Betsy wannabee je wishlist of ga gezellig jurkjes/rokjes passen in een Tante Betsy verkooppunt en maak daar foto's van. 


Als je dit jaar nog gezellig gaat shoppen in een Tante Betsy verkooppunt, zou ik het leuk vinden om je verhaal, je ervaring als gastblog hier te delen. 
Zo wil ik hier regelmatig een Tante Betsy verkooppunt in het zonnetje zetten en zorgen dat deze leuke stenen winkeltjes blijven bestaan. 
Ik deed al een oproepje in de Tante Betsy Liefde Facebook groep en daar hebben zich al een paar dames gemeld. Leuk ik verheug me er op! 


Lots of love from Susan