maandag 19 december 2016

Lucky Tante Betsy Giveaway Winner Monday


Hey girls er zullen vandaag weer heel wat Tante Betsy girls reikhalzend naar mijn blogpost van vandaag uitkijken ;). 
Welke Tante Betsy girl óf Tante Betsy wannabee ga ik vandaag blij maken? Wie heeft mijn Tante Betsy blog Giveaway gewonnen?!


Ik weet het inmiddels al :D. Maar ik hou de spanning er nog even in. 
Als je nu niet gewonnen hebt, niet getreurd er komt weer een leuke winactie, winacties aan (een blog winactie én een Facebook winactie). Ik heb namelijk de twee Tammy Winterflower jurken verkocht via mijn speciale Marktplaats account



Ook staat er nog een leuke winactie op stapel, een Tante Betsy verkooppunt stuurde me twee jurkjes van de outlet (een S van de zomer 2015 collectie én een L van de winter '15/'16 collectie. 
Die mag ik verkopen en van de opbrengst ga ik dan een kadobon/kadobonnen verloten die je kunt gebruiken in haar verkooppunt. Ik wacht nog even met de verkoop én winactie tot januari. 


Wie weet stimuleert dit nog wel meer Tante Betsy verkooppunten om leuke acties samen met mijn Tante Betsy blog te organiseren. Zou toch mooi zijn om ook op die manier een Tante Betsy verkooppunt in het zonnetje te zetten en nog meer Tante Betsy girls blij te kunnen maken?!


Ik heb ook al met een ander Tante Betsy verkooppunt contact gehad over nog een leuke actie...ook die komt tegen de tijd dat de nieuwe lente/zomercollectie eraan komt. Ja girls hou mijn blog in de gaten, nog liever volg mijn blog actief en reageer regelmatig. 
Als je me volgt via Facebook, zet dan naast 'vind ik leuk' de 'volgen' button op 'als eerste weergeven' op mijn Facebook pagina, zo mis je geen enkele post ;). 
Als je me volgt via Bloglovin krijg je dagelijks mail...


Zo zal ik jullie nu maar eens gaan vertellen wie de winnares geworden is?
Ik moest vandaag zelf secretaresse én notaris spelen, manlief is op bezoek bij een vriend hihi. Maar ik had me er 'speciaal' mooi voor aangekleed...grapje...dat doe ik natuurlijk iedere dag ;). 
Vandaag heb ik Dress Bibi Cornflower Green aan met mijn groene Apollo panty (nu legging ;)) van Sokken-online en mijn azuurblauwe ZOO Adventure laarzen, die ik kocht bij Diezijner in de Sale. En ik heb er ook nog mijn groene Tante Betsy hoodie bij aan. 


Oh ja jullie willen gewoon weten wie gewonnen heeft?! Whahaha ik ben toch een pestkop met al dat gekwebbel van me. 
Iris heeft gewonnen, ze deed mee met haar foto inzending van deze leuke groene combinatie. 
Voor het geval dat je niet durft mee te doen omdat al die andere dames er in jouw ogen wat leukers van maken...gewoon mee doen de volgende keer! Voor mij zijn alle Tante Betsy foto inzendingen leuk én het is een middel om de dames die alleen 'iets' willen winnen te weren ;). Ik trek lootjes en deze keer was het die van Iris!


Van harte gefeliciteerd met je gewonnen Tante Betsy kadobon twv €65! 
Alleen moet je nog even geduld hebben, bij Tante waren ze vandaag zo druk met de bestellingen de deur uit te doen van de Sale, dat er geen tijd was om een kadobon voor me te maken (ik was er ook wat laat mee :)). Die komt er zo snel mogelijk aan! Op Tante Betsy haar Facebook pagina loopt nu ook een gave winactie :). 



Lots of love from Susan

Ps de laatste foto inzendingen deel ik een dezer dagen :).