dinsdag 20 december 2016

Looking forward to... Tuesday

Hey girls vandaag zit mijn eerste werkdag erop op de nieuwe werkplek, nee ik ben niet van werk veranderd en yess onze afdeling is mogen blijven bestaan...alleen zijn we verhuisd naar een ander pand.
Ik fiets er zo'n twintig minuten op...helemaal naar een andere stad...hihi dat valt nog wel mee hoor, hier in Parkstad Limburg liggen ze erg kort bij elkaar ;). 


We zitten nu in een mooi winkelpand in Kerkrade, we hebben met alle medewerkers voluit Ja gezegd tegen deze verhuizing. Er was een mogelijkheid om in het pand te blijven zitten bij alle andere afdelingen, maar de ruimte was dan veel kleiner. Veel te klein om met acht mensen te functioneren en te kunnen werken. 
Ter zijner tijd zal ik wel eens een foto delen van de nieuwe locatie, nu zijn we nog volop aan het uitpakken na de verhuizing. Nou ja ik heb vandaag meegewerkt met uitpakken en donderdag ben ik er weer, vrijdag hebben we kerstontbijt op de oude locatie met alle afdelingen. 


Voor wie me nog niet zolang volgt, ik werk op een sociale werkplaats bij de afdeling mode en textiel. Ik mag creatief zijn in de baas zijn tijd en wordt betaald om naailessen te krijgen, zeg ik altijd hihi. Maar er moet ook gewerkt worden hoor en ik sta er soms ook te strijken, dat laatste is iets wat ik niet met liefde doe...maar wie wel hè?! Ja ik weet dat er mensen zijn die dat leuk vinden, maar ik niet, ik heb andere kwaliteiten :).  
Gelukkig hoef ik thuis mijn Tante Betsy jurkjes nooit te strijken, ik was ze op 30 graden én niet samen met jeans...maar gewoon gezellig met alle andere Tante Betsy jurkjes...ja weet je nog ik draag niks anders meer ;). En na de wasbeurt hangen ze met z'n allen boven op zolder te drogen of met mooi weer in de tuin. 
Heb je mijn Youtube filmpje al eens gezien van de zomer, met mijn zomerjurkjes aan de waslijn, droogmolen...whahaha. Klik hier als je die gemist hebt. 



Ik heb vandaag mijn nieuwe collegaatjes (we werken nu namelijk samen met een andere stichting) al gewaarschuwd dat ik regelmatig spreek over Tante Betsy en dat ze iedere keer een andere jurk te zien krijgen hihi. 
En dat ze Tante Betsy vanzelf wel leren kennen whahaha. 


Oh hadden jullie al meegekregen dat ik Tante Betsy ook eindelijk in het echt ga zien?! Volgende week is het zover, volgende week ga ik eindelijk de dames achter de schermen van Tante Betsy ontmoeten...Yihaaa! Nog tien nachtjes slapen...
Én als klap op de vuurpijl mag ik bij de winter 2017 fotoshoot zijn, samen met de andere Tante Betsy blogster Hilde van Hillybilly Beauty. Ook Hilde ontmoet ik dan voor het eerst, leukk!
Ik denk dat we met ons tweeën zullen staan te stuiteren...poink poink...


Jullie snappen wel dat we dan nog geen foto's mogen laten zien van die collectie, maar Hilde en ik maken er vast wat leuks van. We gaan elkaar lekker op de foto zetten...och we gaan het zien, ik maak er wel een leuke rapportage van :). Het zal in ieder geval een feestje zijn! Heb ik al gezegd dat ik in stuitermodus ben?!



Zo girls ik ga er weer een einde aan breien, de resterende foto inzendingen houden jullie nog even van me tegoed ;). Vandaag heb ik Dress Ola Bouquet Black met een zwarte thermolegging aan en mijn Black Hoodie fit en natuurlijk mijn ZOO Adventure outdoorboots (vind het wel fijn om deze winter in te lopen zonder op mijn gezicht hoeven te gaan met gladde cowboylaarzen ;)). De kerstboom is een leuke en gewillige achtergrond voor nu hihihi hohoho. 


Lots of love from Susan