vrijdag 2 december 2016

Happy with my OOTD Friday


Hey girls vandaag laat ik jullie weer eens mijn Tante Betsy OOTD zien, mijn Outfit Of The Day :). 
Helemaal happy met mijn roze ZOO Adventure laarzen die ik gisteren ontvangen heb. 
Ik heb dit paar via Marktplaats kunnen scoren en ze zijn zo goed als nieuw. 


Maar er komt nog een rood paar Adisa laarzen aan die ik vandaag bestelde in de ZOO Adventure webshop...yihaaa! 
Aldaar bestelde ik ook meteen de juiste onderhouds/verzorgingsprodukten zodat ik jarenlang plezier kan gaan hebben van deze mooie outdoor laarzen. 


Vandaag draag ik Dress Ola Bouquet Black met een roze top eronder met hoodie black fit erover, verder draag ik een zwarte thermolegging en de roze/fuchsia ZOO Adventure laarzen. 


Deze roze versie is anders als de Fuchsia ZOO Adventure laarzen die Hetty eens met me deelde. Maar ik ben er wel heel happy mee :D. 
Ze staan mooi onder heel veel van mijn Tante Betsy jurken.
Gisteren had ik mijn dress Tammy Bouquet Brown aan en had ik 's morgens nog een paar Tante Betsy laarzen eronder, maar de rest van de dag droeg ik deze vrolijke outdoor laarzen. 


Over vrolijke kleuren gesproken gisteren was er een reactie op de uitslag van de winactie waar ik toch graag middels deze blogpost op wil reageren en wie weet willen jullie ook wel reageren. Esther vraagt ons om hulp. 
Esther schreef; 
Als ik al die vrolijke kleurtjes zie vind ik het zo inspirerend. Maar zelf durf ik niet zo goed! 
3 oudere tante betsy jurkjes in de kast. Grijs met roze bloemetjes, dots zwart/wit, dots blauw (zie foto met mijn dochtertje)
En welke zou ik willen kopen, die jurkjes met de grote dots in het blauw of zwart ;-) of die leuke effe doorknoopjurk jurkjes. 
Hoe krijg ik meer lef, stoere gekleurde betsy's?


Nou Esther ik heb door de jaren heen gemerkt dat knalkleuren mij het beste staan. De jurk die je op de foto aan hebt zou mij enorm bleek maken dus vandaar dat ik voor kleur ga, ik moet knallen en sta mooi met harde en vrolijke kleuren. 
Daarnaast ben ik ook gek op zwarte Tante Betsy jurken met een vrolijke print. 
Natuurlijk ben ik ook enorm blij met mijn zwarte doorknoopjurk van deze collectie maar die combineer ik wel weer met knalkleurtjes ;). 


Het beste is toch om je eigen gevoel af te gaan en kijken wat bij jou past.
En je niet altijd wat van de mode aantrekken of helemaal niks :p. 
De grote meute loopt vooral 's winters alleen in zwart, grijs, blauw en jeans en eventueel nog in bruin. Ik trek me daar helemaal niks van aan, ik loop gewoon lekker met roze laarzen omdat ik daar happy van wordt. 
Misschien is het ook een idee om eens heerlijk Tante Betsy jurkjes gaan passen in een Tante Betsy verkooppunt bij jou in de buurt. 
Er zijn heel wat leuke stenen winkels in Nederland en ook daarbuiten, waar je terecht kunt en kunt gaan zien wat jou staat en waar je ook fijn geholpen wordt.
Kijk maar eens in mijn lijst en anders maak je er eens een gezellig dagje uit van ;).
En er is natuurlijk niks mis met een de Retro Go Dot jurk of de Dress Sue Dot jurkjes of zo'n effen Button Down Dress...ik heb ze zelf ook ;).
Hebben jullie nog leuke tips voor Esther hoe ze voor wat meer kleur kan gaan en wat lef krijgt om ervoor te gaan?

Lots of love from Susan