donderdag 15 december 2016

All kinds of news Thursday


Hey girls eigenlijk had ik vandaag Tante Betsy girls foto inzendingen willen delen, maar heb besloten vandaag zo weinig mogelijk online bezig te zijn omdat er heel wat uurtjes in gaan zitten. En ik heb besloten om toch een kerstboom op te zetten, dus ga mijn best doen dit bericht niet te lang te maken, de lichtjes zitten er bijna allemaal in en nu nog gaan volhangen. Doe je al mee met de Tante Betsy blog Giveaway?! Je maakt kans op een Tante Betsy kadobon twv €65 dus leuk voor als je nog een jurk of outfit van deze collectie wilt scoren óf je bewaard hem voor de lente/zomercollectie ;). 



Mijn OOTD: Dress Ola Bouquet Green met mijn clogs pantoffels whahaha en fuchsia roze top en thermopanty (nu legging) gecombineerd. Ik hou van de combinatie van groen met roze.
 
 
Ondertussen zijn er trouwens twee Tante Betsy Facebook groepen actief; 
De Tante Betsy Liefde Facebook groep is openbaar, ik vertelde er al eens over.


En nu is er ook de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep deze is besloten. 
Dat laatste is fijn voor de dames die niet de behoefte hebben om al hun OOTD's en selfies publiekelijk te delen. 
Maar ik moet me dus soms inhouden om daar niet de hele dag actief te zijn hihi, veel te gezellig om lekker te kwebbelen met de Tante Betsy girls op de Tante Betsy groepen. 


Gisteren heb ik by the way mijn Tammy jurken op mijn Marktplaats account te koop gezet. 


Van de opbrengst ga ik weer kadobonnen verloten, wel pas na de kerst. Ik moet een beetje op mezelf letten want ik loop een beetje over. 


Morgen gaat trouwens officieel de sale bij Tante Betsy beginnen, máár stiekem zijn ze al afgeprijsd. Ik las het op een van de Facebook groepen ;). De sale items worden wel pas maandag verstuurd (ik denk dat Tante en de nichtjes gaan genieten van een lang weekend). 
Ik heb me ingehouden, ik ga wachten op de lente/zomer collectie en ik heb stiekem heel wat jurkjes van deze wintercollectie. 
Ik maakte er al eens een Youtube filmpje over (ik zie dat ik daar ook dezelfde jurk als vandaag aan heb, dress Ola Bouquet Green), inmiddels heb ik er al weer meer hihi.



Maar zou leuk zijn als ik de Tammy Winterflower Blue en de Tammy Winterflower Brown toch nog leuk verkoop, de biedingen staan nu op €45. Ik duim voor jullie :). 

Lots of love from Susan