zaterdag 12 november 2016

Vintage Saturday


Hey girls wat hebben we genoten van de verzamelaarsbeurs in Utrecht, ik voelde me een enorme bofbips met die twee gewonnen entreekaarten én dan ook nog kruidvatkaartjes hebben kunnen scoren voor de originele prijs. 
Heerlijk relaxed aankomen in Utrecht met de trein, manlief hoefde niet te rijden met de auto (een geefmoment van mij). 


Hij heeft ook enorm van de verzamelaarsbeurs genoten en heeft heel wat classic mini coopertjes gescoord. Hij was helemaal in zijn element, we lieten zelfs viltjes maken met onze namen erop. Zo leuk dat we toch ook nog even Mini vrienden tegenkwamen...de beurs is enorm...4 hallen 2000 stands...de platen en cd beurs hebben we overgeslagen ;).
 

Vandaag draag ik mijn zwarte doorknoopjurk van Tante Betsy (Dress Button Down LS Black), met een rode onderjurk van RJ Bodywear (binnenkort een review) en mijn rode Tante Betsy laarzen. En natuurlijk ook mijn Danefea softshell jas en mijn De Kunstboer tas. 


Retro Sonja waar ik de kaarten bij won heb ik niet gezien, maar wel heel veel leuks. En ook hele bijzondere mensen, er was een Star Wars meet & greet. 


Mijn verzamelaarshart werd blij van al die prachtige stands, oud speelgoed, blikken en emaille borden daar gaat mijn hart sneller van kloppen. 




Nou ja hier niet zo van, maar vond het wel leuk om even te delen ;). 



Maar ik had geen last van addictive behavior, er waren geen Tante Betsy jurkjes te koop...dan hadden we de stad in moeten lopen...in Utrecht zijn twee Tante Betsy verkooppunten
Ook geen cowboylaarzen te koop...ik heb een paar heren cowboylaarzen te koop gezien hihi. 
Ik heb alleen oude kerstkaartjes met engelen gekocht, die vond ik wel cute en 12 stuks voor €1 is natuurlijk niet teveel geld ;). 


Dochterlief gaf al aan dat ze een volgende keer ook mee wilt. Ik had haar wat foto's gestuurd. Ik wist namelijk dat ze op zoek was naar zo'n oude wereldbol en ik zag er eentje en opeens nog een heel aantal bij dezelfde verkoper. Maar dochterlief had er nu geen plaats voor. 


Ook zag ik deze gave NewYork letters, zo mooi maar nog genoeg geld dus die liet ik maar liggen. Maar had ze met liefde haar als kerstkado gekocht. Ze was pas in NewYork samen met haar goede vriendin hun 10 jarig vriendinnen jubileum vieren. 


Lots of love from Susan