vrijdag 4 november 2016

Thankful Friday


Hey girls vandaag is alweer dag 4 van Geefmaand November en oh ik heb weer veel leuks om dankbaar voor te zijn. Vandaag was weer een heerlijke ontvangdag. 
Vanmorgen had ik weer een gezellige werkdag, samen met mijn collega Karin, samen lekker creatief zijn in de baas zijn tijd, niks mooiers als dat. 


We maakten allebei een jeanskrans, ik weer een stoere en Karin weer een romantische. Zo fijn om het weekend op een relaxte en creatieve manier in te gaan. 



Ik kreeg van een mannelijke collega bij de fietsenstalling een compliment dat ik er altijd zo leuk uit zie en dat hij het goed van me vond dat ik er kleurrijk bij loop. En van een ander collegaatje de opmerking dat ze me veel jonger had ingeschat als 49. Altijd leuk om te horen. 
Vandaag deed ik Dress Tweety Black aan, met mijn roze Tante Betsy laarzen en een zwarte thermolegging. En niet te vergeten mijn roze Tante Betsy hoodie (van een oude collectie) en mijn Urban Hippies Hip Pocket Polka Blossom.


Oh ja voordat ik het vergeet je krijgt 15% korting op de nieuwe grotere modellen hip pockets Teal Berries en Pine Blossom


Vandaag kreeg ik nog een jurk van die lieve Tante Betsy, Dress Ola Takkie Black. Met een lief kaartje erbij, ja dat rode zippie jurkje is een van mijn favorieten van het komende seizoen, te leukk! Dankjewel lieverds!



Ik had de Takkie jurk al een aantal keer gezien bij Tante Betsy girls en hij bleef me trekken. Dus toen me gevraagd werd welke jurken ik nog op mijn wishlist had staan, was mijn eerste reactie de Flora Blue en Black jurken (Bibi model, die kreeg ik gisteren :)) én de Ola Takkie Black. 


Weet je wat ik zo bijzonder vind aan deze jurk dat het lijkt alsof er een heel bijzonder kleurverloop in zit, maar dat is niet zo...maar toch op de foto wel (ik deed speciaal even mijn ketting uit en zwarte cowboylaarzen aan ;)). Ik ben er blij mee en al zeg ik het zelf, hij staat me weer prachtig hihihi. 


Ja het is ook belangrijk om jezelf complimentjes te geven! Trots te zijn op jezelf. Ik ben nu eenmaal Miss (Mrs.) Positive. En naast dat ik met een positieve blik de wereld in kijk, kijk ik ook naar mijn eigen pluspunten. 
Én gisteren viel me opeens op dat ik wat slanker was geworden...ik ben zomaar 3,3kg kwijt sinds dat ik de laatste keer me had gewogen (2 weken geleden). Ik probeer weer controle te krijgen over mijn eetgedrag...nou ja snoepgedrag hihihi...dat is me blijkbaar goed gelukt. Dus weeral trots op mezelf :). 


Manlief stuurde me vandaag ook een lief berichtje, nou ja eigenlijk alleen maar lieve smileys :). Maar toch altijd heel leuk en ik ben er dankbaar voor als hij me zo even laat weten dat hij van me houdt en ik kusjes krijg. En natuurlijk zegt hij het ook wel eens gewoon life en kusjes krijg ik natuurlijk ook hihi ;). 

Verder heb ik vandaag wel een aantal mensen onderweg hartelijk gegroet. Het is belangrijk om deze geefmaand niet te gaan lopen stressen hoeveel goede dingen je kunt doen, maar het gewoon relaxed te laten gebeuren. 
Eigenlijk had ik vandaag na mijn werk naar een Minibieb willen gaan en mijn verzamelde plastic dopjes voor de KNGF geleide honden willen gaan inleveren. Maar op een of andere manier was het vandaag daar niet de dag voor. 


Hoe waren jullie geefmomenten deze afgelopen dagen en had je ook ontvang momenten? Ik hoor het graag en je mede Tante Betsy girls vinden het vast ook leuk om te lezen. 

Lots of love from Susan