maandag 21 november 2016

Tante Betsy Love


Tante Betsy Liefde...ja dat kennen we allemaal, maar wist je dat er nu een Facebook groep is opgericht door Tante Betsy girl en jurkjeszusje Eva. 
Opeens out of the blue kwam het idee en hupsakee daar is hij dan ook al meteen, een Facebook groep waar je lekker kunt kwebbelen over je liefde voor Tante Betsy


Termen als jurkjesgroep of jurkjeszusjes hebben jullie allemaal wel al eens horen langskomen als je mijn blog al langer volgt. 
Dit komt omdat ik lid ben van een besloten jurkjesgroep, de dames willen die groep kleinschalig en intiem houden en dat is ook wel zo fijn. 
Maar als Tante Betsy liefhebster kwam je dan in de wachtrij, als je de groep al had weten te vinden. Nu hoeft dat niet meer, nu is er speciaal voor ons Tante Betsy girls een Facebook groep; Tante Betsy Liefde


Hij is vandaag pas opgericht, dus werk in uitvoering...maar we gaan het er vast gezellig maken. Ik heb al een foto gedeeld van mezelf en erbij geschreven dat ik Susan ben en Tante Betsy verslaafd ben (en vermeld dat ik een Tante Betsy blog heb). 
Ik moet wel even vermelden dat ik het lief vind als je mij een vriendschapsverzoekje stuurt, maar dat ik daar niet op kan ingaan. Mijn profiel wil ik zoveel mogelijk privé houden anders zie ik daar door de bomen het bos niet meer.


Ik heb Eva haar lieve verzoek om medebeheerder te worden ook afgeslagen, ik ben al heel wat uurtjes per dag bezig met mijn Tante Betsy blog en kom er gewoonweg niet aan toe om dan ook nog een Facebookgroep mee te beheren. 
Dat heb ik gedaan uit pure zelfbescherming, hoe leuk en gezellig het ook zou vinden. 
Maar natuurlijk ga ik wel actief mee doen op de groep en kom ik daar regelmatig een blogpost delen vanuit mijn Facebook pagina, wie weet mag ik dat wel dagelijks doen ;). En natuurlijk ook een OOTD (Outfit Of The Day), want ik deel niet iedere dag hier foto's van mijn dagelijkse outfit.


Ik verheug me erop om jullie daar gezellig te ontmoeten en wie weet weten nog meer Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees mijn blog te vinden. En heb ik straks nog meer leuke foto's met jullie te delen (ik zal natuurlijk wel altijd voor toestemming vragen). 


Altijd fijn om te zien hoe een Tante Betsy outfit bij andere dames staan. 
Dat is ook de hele reden waarom ik dit Tante Betsy blog begonnen ben, zodat jij als je geen maatje S hebt ook een idee kunt krijgen hoe de jurkjes aan jouw lijf uit zien. Maar natuurlijk ben je ook welkom als je een S of XS draagt, ook daar deel ik foto's van hoor ;).


Ik blogde er al over op mijn creatief blog, het is nu twee jaar geleden dat ik verliefd werd op de Tante Betsy jurkjes en inmiddels heb ik een hele verzameling Tante Betsy jurkjes in de kast hangen en draag ik dagelijks een Tante Betsy jurk. 
Tante Betsy girls die me al langer volgen weten dit natuurlijk al lang, maar als hier nieuwe Tante Betsy girls terecht komen weten die dat nu ook ;). 
De tijd om op mijn creatief blog nog te bloggen ontbreekt me, maar gelukkig kan ik op mijn werk wel regelmatig creatief zijn. Maar als je gezellig oude Tante Betsy blogposts aldaar wilt nalezen, klik dan hier


Als je hier nu voor het allereerst bent, Welkom! 
Ik vind het leuk om regelmatig wat van jullie te horen, hier een reactie achterlaten onder mijn blogpost vergroot je winkans tevens bij Tante Betsy kadobon winacties. 
En wie weet als er nu een heleboel Tante Betsy girls me weten te vinden, kan ik wat regelmatiger ook andere winacties doen van mijn sponsors Urban Hippies, De Kunstboer, Sokken-online, RJ Bodywear, Bandelettes en Vevina
Tante Betsy zelf houdt al regelmatig winacties op haar eigen Facebook pagina.
Ter ere van mijn allereerste blogverjaardag heb ik eind september, begin oktober zo'n 10 winacties gedaan. Ook een enkel Tante Betsy verkooppunt deed mee, leukk!


Maar wie weet kan ik ook nieuwe sponsors aantrekken als ik hogere bezoekersaantallen krijg en daar hebben jullie natuurlijk ook weer baat bij :). 

Lots of love from Susan