vrijdag 18 november 2016

Relaxed Friday and a question

Hey girls ik ben al sinds vanmiddag in de relaxmode, ik was namelijk al om 4.24uur wakker. Veel te vroeg natuurlijk voor een normale werkdag, ik heb al weinig energie en vandaag was ik blij dat het tijd was om naar huis te gaan. 
De kogel is trouwens door de kerk, onze afdeling blijft bestaan maar we gaan wel verhuizen. We gaan samenwerken met een andere organisatie en gaan verhuizen naar een groot winkelpand in Kerkrade. We hebben het gisteren unaniem besloten, daar hebben we groeimogelijkheden. Het voelde voor ons allemaal goed. Ik ben er blij mee :). 


Vanmorgen deed ik een oproepje voor wat outdoor foto's in de besloten jurkjes Facebook groep en yess ik kreeg een paar leuke foto's. Ik deel ze binnenkort met jullie! 
Heb je ook een leuke foto van jezelf in een Tante Betsy outfit aan de wandel met je hond of op vakantie in je Tante Betsy, heerlijk genietend van de natuur. 
Én vind je het leuk om jezelf hier terug te zien in een blogpost, mail me dan een foto óf post het op mijn Facebook pagina, als reactie onder het bericht van vandaag.
Ik vond in mijn filmrol nog een paar leukerds. 


Gisteren was ik gezellig met dochterlief aan de wandel in het bos hier vlakbij, heerlijk samen praten al wandelend, en daar ontstond dat idee.  
Geniet ik altijd zo van, van die moeder dochter momentjes...
Boven zie je een foto die dochterlief van me maakte (die lieve hond verscheen zomaar uit het niets hihihi). 
Wie weet kan ik de volgende keer wel een tripod meenemen zodat we samen op de foto gaan...als dochterlief dat wilt ;). 
De foto's hieronder zijn van vorige winter, ik was alleen aan de wandel en gebruikte de mini tripod. 


Oh ja de links werkten niet van de advertenties die ik gisteren plaatste, ik had de 'm' uit de link gehaald omdat ik dacht dat die voor mobiele site stond...maar ze verwezen dus nergens naar...nou ja niet naar mijn advertenties...so blonde :). 

Dit is de juiste link naar Dress Flora Green 

en dit is de juiste link naar Dress Ollie Green
En ik vergat in eerste instantie ook nog eens 'Tante Betsy' te vermelden in de titel...nog blonder whahaha. 
Maar ik heb het rechtgezet en er zijn al een aantal dames die interesse hebben in de jurkjes...ik duim heel hard dat het mooie bedragen worden...des te mooier de Tante Betsy kadobonnen zullen zijn. 

Lots of love from Susan