maandag 14 november 2016

My Tante Betsy wintercollection Monday


Hey girls het is alweer twee maanden geleden dat ik mijn laatste Youtube filmpje maakte (op mijn Youtube kanaal kun je de andere filmpjes bekijken). Veel te lang geleden natuurlijk, maar ik vond de kwaliteit niet echt goed en dat hield me tegen om er nog eens eentje te maken en ik wist ook even niet waarover te vloggen. 
Maar vanmorgen had ik opeens zoiets...ik laat mijn Tante Betsy wintercollectie jurkjes eens zien en kwebbel er wat bij. Dus hupsakee een kledingrek van de zolder gehaald en mijn twaalf jurkjes mee naar beneden genomen...oh nee eentje heb ik aan :).  
 

Even een paar testfilmpjes gemaakt en toen gewoon lekker gaan kwebbelen tegen mijn iPhone...nou ja tegen jullie ;). 
Ik zeg een keer 'heb' ipv 'heeft', maar dat vergeven jullie me vast ;). 
Het is niet van de beste kwaliteit en eigenlijk had ik het filmpje nog liever een keer overgedaan, maar och wat...this is me and I'm not perfect. 



Ik laat ook nog mijn diverse Urban Hippies Hip Pockets zien in het filmpje. Ik had natuurlijk ook nog even kunnen laten zien waar de Pine Blossom mooi bij stond valt me nu opeens in. 
Ik deelde wel al eens wat foto's ;). 


Gaan jullie gezellig kijken? Klik HIER om mijn filmpje op Youtube te bekijken.
Je ziet mijn Ola Bouquet jurken langs komen, vandaag draag ik Dress Ola Bouquet Green met een roze thermo legging en mijn groene Fornarina cowboylaarzen mét Urban Hippies Hip Pocket Pine Blossom.












Oops realiseer me nu dat mijn zwarte doorknoop jurk ontbreekt, Dress Button Down LS Black

Vijf jurken heb ik zelf gekocht (twee bij Tante Betsy in de webshop en drie bij Tante Betsy verkooppunten), de andere jurken heb ik van die lieve Tante gekregen. Ja ik ben een echte bofbips :D. 

Lots of love from Susan