woensdag 2 november 2016

Mother and daughter qualitytime Wednesday


Hey girl vandaag is het dag twee van Geefmaand November, dankbaar voor al jullie leuke reacties. Ik vind het soms toch wel moeilijk of jullie op zo'n verslag als dit zitten te wachten. Dus heel fijn dat jullie zo enthousiast reageerden. 


Vanmorgenvroeg weer vroeg wakker op mijn vrije dag, tsja die inwendige klok van mij loopt nog op zomertijd. Lekker even terug in bed bij manlief gekropen om even tien minuutjes voor dat zijn wekker afgaat, samen wakker te worden en te knuffelen. 
Manlief ging gisteren al om 20.30uur slapen, die was zo moe en snurkte de hele nacht door...ik was al meteen vertrokken naar mijn andere kamer ;). 
Daarna terug naar bed gegaan (=mijn vrije dag) en nog wat gelezen alvorens weer lekker te gaan slapen. Dankbaar dat ik nog heb kunnen slapen. Dit zag ik toen ik het rolluik omhoog deed, heerlijk toch die herfstkleuren pracht. 


Even gezellig ge-appt met mijn Nichtje, yihaa er komt een nieuw Tante Betsy jurkje mijn kant op, stuiter stuiter :). 


Mijn dochter een berichtje gestuurd of ze misschien zin of tijd had om samen in het bos te gaan wandelen. 
In de tussentijd heb ik gestofzuigd en gedweild en ben ik weer blij dat de vloer weer schoon is (poetsen is niet mijn hobby ;)). 
Dochterlief haar reactie gemist en blij verrast toen ik zo'n anderhalf uur later een berichtje kreeg dat ze onderweg was. 



Fijn gewandeld maar vooral fijn gepraat met elkaar en een luisterend oor geboden. Nog een extra rondje door het bos gemaakt zodat ze haar ei kwijt kon. 
Ook al meteen aangeboden dat ze kon blijven eten, haar vriend komt pas later vanavond thuis. Ze nam het aanbod graag aan. 


Manlief heeft haar na het eten nog tips gegeven over UWV en solliciteren, ze heeft nu een uitkering omdat de zaak waar ze werkte failliet is gegaan en ze is al flink aan het solliciteren. Fijn om te zien hoe die twee door de jaren heen, en alle stress die er in ons gezin door buitenaf was, toch een goede band hebben kunnen opbouwen.
Ze noemt ons ook haar ouders als ze over ons spreekt, terwijl manlief pas in ons leven kwam toen ze 12 jaar oud was. Dankbaar voor die twee lieverds in mijn leven. 



Sommige foto's zijn oudere foto's, van moederdag, met mijn verjaardag en van vorig jaar...
Vandaag droeg ik mijn Dress Ola Bouquet Black, deze keer geen knalkleuren outfit ;). 


Lots of love from Susan