woensdag 30 november 2016

Maastricht quality time Wednesday


Hey girls vandaag heb ik weer quality moeder dochter tijd gehad en ook een paar gezellige uurtjes met mijn moeder erbij. Oh wat is het heerlijk genieten om zo'n dagje samen met dochterlief te besteden. 


Vandaag stond ons halfjaarlijkse tandartsbezoek weer voor de deur, we gaan nog altijd naar de tandarts in Maastricht waar we nu alweer tien jaar niet meer wonen. 
Maar genieten altijd erg om samen door onze prachtige geboortestad te lopen en nu vooral rond de kerst is alles prachtig versierd. Foto hieronder vond ik net op internet ;). 


Gelukkig waren we snel klaar bij onze tandarts, een dame waar we ook altijd even gezellig mee kwebbelen en waar we al zo'n 17 jaar komen. Dus ja het kan nog een gezellig tandartsbezoekje hihi. 
Alleen heb ik weinig foto's gemaakt in Maastricht maar des te meer genoten. Na ons tandartsbezoek mijn moeder in de stad getroffen, nog een paar winkels bezocht en toen uitgebreid bijgekletst in de Hema. En om half zeven namen we weer de trein naar Heerlen en fietste ik vanuit dochterlief naar huis. 


Morgen na mijn werk of later op de dag ga ik alle Tante Betsy girls hun namen noteren. Ik heb weer genoten van jullie foto reacties bij mijn Tante Betsy Facebook winactie...leuk dat enthousiasme. Morgen deel ik ook de andere foto reacties...je kunt nog een paar uurtjes meedoen!


Vanmorgen maakte ik wel even snel een foto van mijn outfit, lady in red OOTD met mijn Dress Ola Flora Red met mijn rode onderjurk van RJ Bodywear eronder. Ook heb ik een rode thermolegging aan (was een thermo kidspanty ;)) en mijn rode Sendra cowboylaarzen. Ook had ik vandaag mijn rode winterjas aan van Happy Rainy Days die ik voor €57 kocht via de #happylastpieces bieding op hun Facebook pagina én natuurlijk mijn De Kunstboer tas (oops geen link, maar al googlend vinden jullie die wel ;)). 

Lots of love from Susan