maandag 28 november 2016

How did you fall in love Monday


Hey girls ik ben toch wel eens heel benieuwd hoe jullie verliefd zijn geworden op Tante Betsy. Hoe ben jij in aanraking met Tante Betsy gekomen?


Ik kwam twee jaar geleden op mijn tijdlijn op Facebook een like & share actie van Tante Betsy tegen bij een Facebook vriendin, een mede blogster. 
Ik zag op die foto leuke vrolijke jurkjes en was op slag verliefd toen ik me eens wat verder ging verdiepen in dit leuke Nederlandse merk en ook oudere collecties vond. 


Op de Pinterest pagina van Tante Betsy zag ik namelijk de leukste Tante Betsy jurkjes langs komen. 
Oh die wilde ik allemaal wel :). 
Maar eerst maar eens een jurkje op marktplaats gekocht (oh nee meteen twee tegelijk) om te kijken hoe ze me stonden. 
Ze stonden me prachtig en pasten perfect en tsja vanaf toen ging ik los hè, ik kocht bijna iedere week een nieuw jurkje. Ik kocht veel jurkjes via Marktplaats omdat ik op dat moment veelal verliefd was op de zomerse jurkjes. 



Wel kocht ik mijn allereerste nieuwe jurk (polkadottie petrol) en eentje in de sale bij Tante in de webshop toen ze tijdens de kerstactie €20 korting op de collectie gaf. En later nog eentje...en nog eentje...




Maar toen kwam dan ook de zomercollectie online en mocht ik op mijn creatief blog ook een winactie doen. Ik maakte namelijk iedereen knettergek op mijn creatief blog met mijn Tante Betsy jurkjes verslaving. En ja ik mocht ook zelf een jurkje uitzoeken. Die zomer raakte ik ook zwaar verliefd op die collectie. 


Ik ben nog steeds enorm blij met al mijn Tante Betsy jurkjes, inmiddels is het een hele verzameling vrolijke jurkjes geworden...maar er zijn er natuurlijk ook al een heel aantal vertrokken. 


Ik vroeg al eens hoe jullie hier op mijn blog terecht kwamen, dat leverde leuke verhalen op :). 
Nu ben ik benieuwd hoe Tante Betsy in je leven is gekomen?
Misschien kwam je de jurkjes tegen in een Tante Betsy verkooppunt of ben je aangestoken door een vriendin, of zag je ze voor het eerst op het schoolplein bij een fleurige moeder...
Of ben je net zoals ik door een gedeelde Facebook winactie Tante Betsy op het spoor gekomen ;). 
Ik verheug me op jullie verhalen en vast ook de andere Tante Betsy girls die hier meelezen. 


Lots of love from Susan

Ps. Vergeet vooral niet mee te doen met mijn Facebook winactie die loopt t/m woensdag! Grijp je kans om die kadobon van €45 te winnen. Delen is lief😘