dinsdag 22 november 2016

Express Yourself Tuesday


Hey girls ik heb er al eens over geblogd, maar vandaag kwam het opeens weer op mijn pad en ik vind het leuk om er weer eens een blogpost aan te wijden.
Tante Betsy girls die gewoon lekker zichzelf durven te zijn en laten zien waar zij van houden zonder rekening te houden met waar de rest van het land in rondloopt en wat de laatste mode is. 



Natuurlijk zijn we niet allemaal hetzelfde als Tante Betsy girls, niet iedereen loopt graag in uitgesproken kleuren rond.
En draagt een knalroze panty bij een groene Tante Betsy jurk en dan ook nog een paar cowboylaarzen erbij ;). En niet te vergeten ook nog een knalroze Tante Betsy hoodie hihi. 
Ik word daar blij van, heerlijk genieten vind ik zo'n groen roze combinatie, de bouquet print op deze Ola jurk is ook zo mooi. 


Maar er zijn natuurlijk ook girls die het wat rustiger aan doen qua kleuren en eerder zullen kiezen voor een bijvoorbeeld een blauwe Tante Betsy jurken met een blauwe panty erbij. 
Of doen een donkergroene panty/legging bij zo'n jurk als dress Ola Bouquet Green. Hanne heeft inderdaad een donker groene panty onder haar jurk, maar wel weer gecombineerd met een roze top en roze laarzen, leuk! 
Lianne en Margreet houden het op deze foto wat rustiger, maar die combo met een paar sneakers vind ik ook super!
Alles is goed, als je maar gewoon lekker jezelf durft te zijn ;). 


We zijn natuurlijk niet allemaal extraverte types en hoeven niet allemaal zo nodig op te vallen. 
Of nou ja ik denk dat de hele kleurrijke Tante Betsy girls dit niet doen om op te vallen, maar gewoon van kleur houden net zoals ik. 
Ik sta bijvoorbeeld niet met pasteltinten die maken me bleekjes, ik ga voor knalrood, knalroze...voor knalkleurtjes en ja daar val ik mee op in het hedendaagse straatbeeld. 


Samen maken we de wereld een stukje leuker door gewoon lekker onszelf te zijn. We vrolijken het straatbeeld op en ook al hou jij niet zo van knalkleuren of ben je daar het niet type voor, toch vrolijk ook jij de wereld op in je Tante Betsy jurk met bloemetjes of met polkadots. 

Lots of love from Susan

Ps. Ik heb deze combo ook trouwens aan in mijn laatste Youtube filmpje. Zag je hem nog niet ga dan even hier kijken.