zondag 13 november 2016

Do it with passion Sunday


Hey girls jullie snappen natuurlijk al lang dat ik dit blog met heel veel passie maak. Ik ben gewoon zwaar verliefd op de jurkjes van Tante Betsy en ik deel die liefde graag. 
Maar bovenal is dit een feel good blog, ik kom hier geen reclame voor Tante Betsy maken (wat ik natuurlijk wel ook met dit blog doe, ik kan mezelf niet helpen) maar ik wil vooral laten zien aan jullie hoe verdomd goed deze jurkjes ons staan. En vooral ook de dames die geen klein maatje hebben zoals ik. 


Het gaat mij niet erom dat jullie meer Tante Betsy jurkjes kopen, maar wel dat jullie zien dat ook jij er mooi kan uitzien in een Tante Betsy jurk. 
Oh ik wou dat ik mijn zwarte mouwloze lievelingsjurk nog had die ik jaren met veel liefde heb gedragen, dan kon je het verschil zien dat ik in die jurk hoogzwanger uit zie en dat dat niet het geval is in een Tante Betsy jurk. 
Ik vind het ook super dat ik foto's van jullie mag delen (binnenkort laat ik de foto's van de dames op groter formaat zien) en dat we samen elkaar inspireren. 


Als jullie me life zouden zien dan zullen jullie me stuiterend horen praten over de Tante Betsy jurkjes. De verkoopsters van Pantalone hebben me al een paar keer stuiterend over de vloer gehad. 
En ik hoop natuurlijk dat ik Tante Betsy ook nog eens ga ontmoeten (het zit wel ergens in de planning hoor, een meet & greet...), ik zal dan mijn uiterste best doen om niet teveel te stuiteren. 
Alhoewellll als ik dan een aantal jurken van de nieuwe collectie in levende lijve zou zien dan ga ik vanzelf weer stuiteren whahaha. 


Vandaag heb ik me gehuld in Dress Akke, een jurk waar ik heel blij mee ben en die ik met liefde draag. Maar dat doe ik natuurlijk met liefde met alle Tante Betsy jurken die ik in mijn kast heb hangen en dat zijn er veel, inmiddels zullen dat wel 70+ jurken zijn. 


Ik heb effe geteld en de stand staat op 80 wel met 5 hoodies, waarvan ik er vandaag ook eentje draag. Met mijn nieuwste Fornarina cowboy laarzen en mijn groene (jolly green) Apollo panty (nu legging). 


Girls do what you love and love what you do!
Ik hoop dat ook jij lekker je passie volgt, al is het maar naast je baan. 
Als je iets met passie doet, je hart volgt dan maken we samen deze wereld een stukje mooier of een heleboel. 


Lots of love from Susan