woensdag 30 november 2016

Maastricht quality time Wednesday


Hey girls vandaag heb ik weer quality moeder dochter tijd gehad en ook een paar gezellige uurtjes met mijn moeder erbij. Oh wat is het heerlijk genieten om zo'n dagje samen met dochterlief te besteden. 


Vandaag stond ons halfjaarlijkse tandartsbezoek weer voor de deur, we gaan nog altijd naar de tandarts in Maastricht waar we nu alweer tien jaar niet meer wonen. 
Maar genieten altijd erg om samen door onze prachtige geboortestad te lopen en nu vooral rond de kerst is alles prachtig versierd. Foto hieronder vond ik net op internet ;). 


Gelukkig waren we snel klaar bij onze tandarts, een dame waar we ook altijd even gezellig mee kwebbelen en waar we al zo'n 17 jaar komen. Dus ja het kan nog een gezellig tandartsbezoekje hihi. 
Alleen heb ik weinig foto's gemaakt in Maastricht maar des te meer genoten. Na ons tandartsbezoek mijn moeder in de stad getroffen, nog een paar winkels bezocht en toen uitgebreid bijgekletst in de Hema. En om half zeven namen we weer de trein naar Heerlen en fietste ik vanuit dochterlief naar huis. 


Morgen na mijn werk of later op de dag ga ik alle Tante Betsy girls hun namen noteren. Ik heb weer genoten van jullie foto reacties bij mijn Tante Betsy Facebook winactie...leuk dat enthousiasme. Morgen deel ik ook de andere foto reacties...je kunt nog een paar uurtjes meedoen!


Vanmorgen maakte ik wel even snel een foto van mijn outfit, lady in red OOTD met mijn Dress Ola Flora Red met mijn rode onderjurk van RJ Bodywear eronder. Ook heb ik een rode thermolegging aan (was een thermo kidspanty ;)) en mijn rode Sendra cowboylaarzen. Ook had ik vandaag mijn rode winterjas aan van Happy Rainy Days die ik voor €57 kocht via de #happylastpieces bieding op hun Facebook pagina én natuurlijk mijn De Kunstboer tas (oops geen link, maar al googlend vinden jullie die wel ;)). 

Lots of love from Susan

dinsdag 29 november 2016

Tante Betsy Facebook giveaway entries Tuesday

Hey girls daar ben ik weer met Tante Betsy foto inzendingen op mijn Facebook winactie, morgen is de laatste dag dus als je nog niet gereageerd hebt doe dat dan vandaag nog óf morgen met een Tante Betsy foto. 
Heb je wel al gereageerd maar nog geen foto achter gelaten onder de Facebook winactie, doe dat dan vlug. Ik moet streng zijn, geen foto reactie dan kun je ook niet mee doen. 


Er reageerde een Tante Betsy wannabee (iemand die graag een Tante Betsy wilt), maar de dame in kwestie snapte niet toen ik vertelde dat ze wel een wishlist kan maken. 
Dus ben je een Tante Betsy wannabee dan mag je natuurlijk ook mee doen, maar wees dan creatief met een Tante Betsy afbeelding, maak een collage van de jurkjes, rokjes, tops die je wilt. 
Je kunt natuurlijk ook even heerlijk Tante Betsy outfits gaan passen bij een Tante Betsy verkooppunt en aldaar een foto maken ;). Maar het is voor deze winactie heel kort dag. 


Adriëtte haar man Michel doet ook mee en deelde een wishlist, hij zou het helemaal super voor haar vinden als ze deze winactie zou winnen. 
Gelukkig hoef ik dat niet te beslissen, ik trek altijd eerlijk lootjes...en laat het lekker aan de engeltjes over wie gaat winnen ;).


Zo nu dan de Tante Betsy girls die een foto achterlieten onder de winactie op Facebook. Bij deze foto's kun je ook zien dat je ook onherkenbaar op de foto kan en vanuit allerlei hoeken. 
Leuk ook dat er ook Tante Betsy outfits gedeeld worden met een rokje of blouse van Tante Betsy. 

Saskia heeft volgens mij hier Skirt Flora Blue aan met Vera Jacket Blue en die laarzen zijn te gek. Ik weet even niet meer welk merk dat is, maar ik zag ze bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone en ze zijn gaaf! 

Ook Andrea heeft een rokje aan toen ik beter naar deze foto keek en de knoopjes zag. Skirt Flora Red met Button Shirt Flora Red

Frederike zit te wachten op de pakketdienst hihi, zo herkenbaar voor velen van ons. 
Ze zou ook zomaar een rokje aan kunnen hebben, maar ik ga er maar even van uit dat het Dress Bibi Red is. 

Petra heeft haar zomerse jurk gecombineerd met een zwarte legging en rode laarsjes voor een winterse look :). 

Margreet heeft net dit leuke Bambi jurkje uit een oude collectie binnengekregen en ging meteen voor ons op de foto. Hihi leuk gefotografeerd vanuit een heel andere hoek ;). 


Nu nog een negental Tante Betsy girls die ik in een happy faces collage heb gezet. 

Tanja is helemaal happy met haar Dress Button Down Black

Elke kreeg deze Dress Ola Bouquet Green afgelopen woensdag voor haar verjaardag, zie haar eens glunderen in deze mooie jurk :). 

Ilse vind Dress Twiggy Gradica Blue verrassend mooi, aangeraden door Mariken van Pantalone. 

Thea maakte een collage van 5 van haar Tante Betsy jurkjes, in het midden van de collage heeft ze dress Tammy Winterflower Blue aan en eromheen vier jurkjes van de zomer 2016 collectie. 

Edith geniet van haar spoonflower dress (winter 2014) en van haar zwarte hoody (uit een oude collectie). 

Petra staat er helemaal happy bij in haar groene zippie jurk. 

Evy met een big smile in haar dress Tweety.

Lien doet graag mee in haar Dress Belle Blue om een herfst/winterexemplaar te winnen.  

Elisabeth is helemaal verliefd op de mooie jurkjes en vind het leuk om meerdere fans te zien. Ze draagt hier Shirt Dress Petrol van de zomer 2016 collectie. 

Leuk is dat hè om weer nieuwe Tante Betsy fans te 'ontmoeten'?! Wie weet hebben ze me wel weer gevonden via de Tante Betsy Liefde Facebookgroep, waar ik ook mijn dagelijkse blogpost deel en probeer om actief mee te doen. 
Ik heb er weer van genoten!

Lots of love from Susan

maandag 28 november 2016

How did you fall in love Monday


Hey girls ik ben toch wel eens heel benieuwd hoe jullie verliefd zijn geworden op Tante Betsy. Hoe ben jij in aanraking met Tante Betsy gekomen?


Ik kwam twee jaar geleden op mijn tijdlijn op Facebook een like & share actie van Tante Betsy tegen bij een Facebook vriendin, een mede blogster. 
Ik zag op die foto leuke vrolijke jurkjes en was op slag verliefd toen ik me eens wat verder ging verdiepen in dit leuke Nederlandse merk en ook oudere collecties vond. 


Op de Pinterest pagina van Tante Betsy zag ik namelijk de leukste Tante Betsy jurkjes langs komen. 
Oh die wilde ik allemaal wel :). 
Maar eerst maar eens een jurkje op marktplaats gekocht (oh nee meteen twee tegelijk) om te kijken hoe ze me stonden. 
Ze stonden me prachtig en pasten perfect en tsja vanaf toen ging ik los hè, ik kocht bijna iedere week een nieuw jurkje. Ik kocht veel jurkjes via Marktplaats omdat ik op dat moment veelal verliefd was op de zomerse jurkjes. 



Wel kocht ik mijn allereerste nieuwe jurk (polkadottie petrol) en eentje in de sale bij Tante in de webshop toen ze tijdens de kerstactie €20 korting op de collectie gaf. En later nog eentje...en nog eentje...




Maar toen kwam dan ook de zomercollectie online en mocht ik op mijn creatief blog ook een winactie doen. Ik maakte namelijk iedereen knettergek op mijn creatief blog met mijn Tante Betsy jurkjes verslaving. En ja ik mocht ook zelf een jurkje uitzoeken. Die zomer raakte ik ook zwaar verliefd op die collectie. 


Ik ben nog steeds enorm blij met al mijn Tante Betsy jurkjes, inmiddels is het een hele verzameling vrolijke jurkjes geworden...maar er zijn er natuurlijk ook al een heel aantal vertrokken. 


Ik vroeg al eens hoe jullie hier op mijn blog terecht kwamen, dat leverde leuke verhalen op :). 
Nu ben ik benieuwd hoe Tante Betsy in je leven is gekomen?
Misschien kwam je de jurkjes tegen in een Tante Betsy verkooppunt of ben je aangestoken door een vriendin, of zag je ze voor het eerst op het schoolplein bij een fleurige moeder...
Of ben je net zoals ik door een gedeelde Facebook winactie Tante Betsy op het spoor gekomen ;). 
Ik verheug me op jullie verhalen en vast ook de andere Tante Betsy girls die hier meelezen. 


Lots of love from Susan

Ps. Vergeet vooral niet mee te doen met mijn Facebook winactie die loopt t/m woensdag! Grijp je kans om die kadobon van €45 te winnen. Delen is lief😘

zondag 27 november 2016

Happy Tante Betsy Family Sunday


Oh wat kwamen er nog meer leuke Tante Betsy foto inzendingen binnen onder mijn Tante Betsy Facebook Giveaway post
Weet je wat zo leuk is, er deed ook al een man mee van een van de Tante Betsy girls, heerlijk toch?!
En met een heerlijk originele post en foto, love it Marco!



Ja girls als je nu wel heel graag die Tante Betsy kadobon wilt winnen ter waarde van €45 dan is het natuurlijk super als je man ook een kans wilt wagen voor je. 
Graag ook wel met een originele foto en niet een foto die je zelf al eens ingestuurd hebt ;). 
En wat zo lief is van Marco dat hij ook meteen de winactie blogpost deelde op zijn tijdlijn...ook al wilt hij natuurlijk die kadobon gewoon lekker zelf winnen ;).  Ook thanks aan diverse Tante Betsy girls die hem deelden, héél lief :). 


Jaaa het zou zomaar een super leuk sinterklaas kado zijn! En als we het dan toch even over Sinterklaas hebben en zijn pieten. 
Dan heb ik hier een heel leuk pietje bij mama Petra op de armen. Petra draagt Dress Ola Flora Red, haar lievelingsjurk van het moment. 
Wat is die Nora gegroeid hè?! Petra beviel zelfs in een Tante Betsy jurk zo snel wilde die Nora ter wereld komen :). Hier kon je dé blogpost lezen


Corine deelt haar nieuwste jurk Dress Fraulein Winterflower Green
Een te gekke jurk en ja dat vind ik nu ook :D.  


Adriëtte doet ook gezellig mee in Dress Fraulein Winterflower Brown. Oh wow dit is ook een mooierd, gek dat je dan nooit een bruine jurk hebt gedragen en dat je als je nu zo'n foto ziet dat je denkt oh hebbe hihi. Ik heb hem al in het groen en zwart ;)...ja je bent verslaafd of niet hè :p. 


Adriëtte is ook al gezellig lid geworden van de Facebook groep 'Tante Betsy Liefde' (oops de link vergeten te plaatsen, vul even in op je Facebook zoekvak) en wat is het heerlijk om gewoon lekker onder elkaar te kunnen kwebbelen over Tante Betsy jurkjes enzo. 
Er worden al zelfs leuke plannen gesmeden...poink poink. Oh al 132 leden...dat gaat hard!


Heidi deelde daar vandaag ook haar OOTD, de hoodiejurk die je ook weer ziet terugkomen bij de foto inzending van haar man. 
Heidi draagt hier Hoodie-jurk Black die je niet vind bij Tante Betsy in de shop (hey die lieve Tante ben je die misschien stiekem vergeten in de webshop te plaatsen ;)), maar wel bij Betty van 38dresses. Het is dus een jurk en geen vest!


Er waren nog meer foto inzendingen, van Ilse, nog twee Petra's, Elke, Evy, Anita en Andrea, die deel ik een andere keer. Het is al bijna 20uur dus ik moet doorwerken om mijn blogpost enigzins op tijd online te zetten. Nog een fijne avond!

Lots of love from Susan

zaterdag 26 november 2016

Happy Tante Betsy girls Saturday


Hey girls wat leuk, er zijn al twintig foto reacties op mijn Tante Betsy Facebook Giveaway.
Leuk die enthousiaste reacties van de diverse Tante Betsy girls!
Ben je nu geen Tante Betsy girl maar zou je dolgraag een Tante Betsy jurk/rok/vest/shirt of pants willen hebben, wees dan creatief. 
Donderdag gaf ik al wat voorbeelden hoe je toch kan meedoen met deze winactie. 


Ik doe niet aan 'like and share' acties...meer omdat ik zo'n Tante Betsy kadobon graag gun aan iemand die hem heel graag wilt winnen en niet zomaar aan iemand die gewoon 'iets' wilt winnen, alhoewel ik daar veel meer Tante Betsy Girls mee zou bereiken. 
Máár ik zou het wel heel leuk vinden en dankbaar zijn als jullie mijn giveaway op jullie profiel zouden plaatsen.
Doe je nog niet mee, ga vooral even naar deze Facebook post...reageer vóór 1 december!



Ik hoop dat jullie wat konden met mijn lijstje Tante Betsy shops met Black Friday kortingsacties dat ik gisteren deelde...een paar acties lopen langer. 
Dé lijst met Tante Betsy shops vind je in mijn tabbladen. 
Ik las al dat enkele Tante Betsy girls een jurk (of wie weet een rok, top, vest...) met korting kochten. 
Hihi leuk die reacties op mijn foto met Tante Betsy Polypants, jaaa manlief vond ze ook leukk ;). 


Maar nu komen dan dé Happy Tante Betsy girls die een foto reactie achterlieten op mijn winactie waarbij je kans maakt op een Tante Betsy kadobon van €45. 

Claudia was creatief met een wishlist, Claudia is een Tante Betsy girl...maar ja ook die hebben wishlists ;). 

Maaike doet graag mee en zou dolgraag van de te winnen Tante Betsy kadobon een Tante Betsy rokje van deze wintercollectie willen kopen.

Maureen maakte een leuke collage met een beetje van zichzelf en iets meer Tante Betsy :). 

Mirjam met een wc selfie hihi, met lieve post-it die ze in het kader van Geefmaand November achterliet. 

Miranda schrijft dat zelfs in haar jeans zippie van Tante Betsy een bezoekje aan een schreeuwparadijs...oops oh nee speelparadijs een feestje wordt. 
En zie je die gave zelfgemaakte omslagdoek...die perfect bij de achtergrond past ;). 

Paulien in haar favoriete TB jurkje zoals ze zelf schrijft. 

Verel had veel succes in haar Tante Betsy die avond in het theater.

Ingrid geniet van haar 'nieuw' gekregen Tante Betsy jurkje. 

Dinah hoopt dat dit zelfgehaakte lieveheersbeestje geluk brengt ;). 

Je kunt zien dat Wendy helemaal gek van Tante Betsy is, ze heeft heel wat leukerds in haar collectie. 

Heidi staat helemaal te stralen in haar denim zippie met Sanita klomplaarzen. 

Sylvia in haar favo outfit. Volgens mij is dit Shirtdress Black van de zomercollectie Sylvia kennende.

Jolanda doet ook heel graag mee als beginnend Tante Betsy draagster, hier in Tammy Winterflower Brown

Yvonne vind dat ze zo in het Tante Betsy promotieteam kan hihi, zo vaak dat er gevraagd wordt waar haar jurkje vandaan komt. Leuk! Hier in Dress Tweety van de zomercollectie (ik ben er ook zo blij mee!).

Nicolette is ook nog steeds helemaal in love met haar Lola Hearts jurk van de zomercollectie. 

Alma in haar button down dress grey van de zomercollectie, die zelfs geschikt is voor dresscode tenue de ville ;). 

Maaike deelt wel een hele bijzondere foto in haar Ola Flora Black, waar ze nog steeds heel happy mee is. 

Karen deelt een foto van haar favoriete Tante Betsy jurk, Fraulein Winterflower Blue

Patricia zit stralend te genieten in haar Tammy Winterflower Brown

Karin proost nog even op Black Friday in de Mila Cornflower Red of is het de Bibi Cornflower Red

Ik geniet weer heerlijk van deze vrolijke Tante Betsy girls foto's😍. Hoop dat jullie met me mee genieten. Een fijn weekend girls!

Lots of love from Susan