zaterdag 22 oktober 2016

Tante Betsy shops in the spotlight Saturday


Hey girls wat was dat een gezellig blog hè van gastblogger en Tante Betsy girl Evy?!
Lijkt me leuk om er een terugkerend item van te maken van zo'n gezellig bezoek aan een Tante Betsy verkooppunt. 
Leuk om zo deze stenen winkels te leren kennen door een gezellige blogpost in combinatie met leuke foto's.
En op die manier te zorgen dat deze leuke jurkjes winkeltjes blijven bestaan! 


Vind jij het ook leuk om eens een gezellig stukje te schrijven over een Tante Betsy verkooppunt bij jou in de buurt of ben je van plan binnenkort lekker te gaan shoppen bij zo'n leuk winkeltje van de Tante Betsy shops lijst, stuur me dan een mailtje. 


Toevallig kwam ik gisteren ook een leuke blogpost tegen al zoekend op hashtag #tantebetsy bij Instagram. 
Ik zag een foto op het Instagram account van Tante Betje in Oosterhout van Dress Pippa Black en opeens zag ik in het overzicht ook een foto van Natasja.
En wat blijkt Natasja had ook een gezellige blogpost over haar bezoekje aan Tante Betje geschreven op haar blog Beautyspots


Gisteren zag ik ook een persoonlijk berichtje van Charlien op mijn Tante Betsy blog Facebookpagina, ze vertelde dat ze een enkele combinaties van Tante Betsy items op haar Facebook pagina Retro Verso had gezet. Retro Verso is een Belgisch Tante Betsy verkooppunt in Aalst (tussen Gent en Brussel). 
En natuurlijk is het leuk om daar eens even een kijkje te nemen, ik heb ze even in een collage gezet. 
Wat me opviel dat de Tante Betsy jurkjes allemaal heel sjiek waren gecombineerd met prachtige retro look pumps (je kunt trouwens een paar Cristófoli schoenen winnen via hun Facebook pagina).
Heel anders als ik met mijn stoere look met mijn cowboylaarzen hihi. Ja zo kun je alle kanten op met combineren ;). 


Wie ook gezellig was gaan shoppen in een Tante Betsy verkooppunt was Wendy die de kadobon winactie van SoMuch had gewonnen. 
Ik kreeg gezellige foto's die gemaakt zijn door Wendy haar dochtertje die mee was gaan shoppen in Heerenveen. Leuk toch zo'n avondje shoppen in je favoriete Tante Betsy verkooppunt?!
Kijken jullie even mee? Dit is wat Wendy schreef; 



So much happy
Gisteravond voor de tweede keer naar So Much geweest. De vorige keer wist ik al welk jurkje ik wilde hebben... nu was het jurkje dat ik in gedachten had er niet.
Maar genoeg andere leuke jurkjes. Ik had mijn dochter Jolene meegenomen, zij heeft foto's gemaakt. Ook Binnie heeft er een paar geschoten.
Ik heb vanalles gepast en ging happy de winkel weer uit.



Heel veel plezier als je ook gezellig in zo'n stenen winkel gaat shoppen, laat van je horen als het je ook leuk lijkt om eens een gastblog erover te schrijven. Op de Contact Me pagina vind je mijn emailadres.
De Tante Betsy shops lijst is weer aangepast, dus nog meer Tante Betsy verkooppunten te vinden op mijn pagina. 

Lots of love from Susan