zaterdag 15 oktober 2016

Tante Betsy niche blog Saturday


Hey girls ik borduur nog even door op mijn Tante Betsy jurkjes verslaving en dat ik mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes niet onder stoelen of banken schuif whahaha. 
Ik ben dit blog vooral begonnen om mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes te kunnen delen en jullie te laten zien hoe zo'n jurkje aan het lijf van een goedgevulde dame (Moi :)) uitziet. 
De kleine maatjes kunnen goed zien hoe het bij een van de Tante Betsy modellen uitziet, maar hoe ziet zo'n jurk uit als je maat 42/44/46 of een grotere maat hebt?! 
Fantastisch natuurlijk! Maar dat wil je soms wel zien als je geen Tante Betsy verkooppunt in je omgeving hebt. 
De jurkjes gaan tot XXL (alhoewel de grote maten er vaak uitvliegen), ik draag met mijn goedgevulde lijf inmiddels een L dat staat mij beter als een XL. Mijn vrouwelijke vormen worden mooier benadrukt. 


En zo werd ik opeens fashionblogger en realiseerde ik me dat ik een niche blog heb. Ik richt me maar op één onderwerp, op Tante Betsy. Dat heet dus een niche blog. 
Natuurlijk vertel ik wel eens wat over mezelf of heb ik een blogpost met meer diepgang. Ik vind het ook super dat ik foto's van jullie mag delen zodat allerlei modellen aan het bod komen, peerfiguren, appeltjes, nee geen bananen :p. Maar gewoon allerlei dames van allerlei formaten. 


En al bloggend loop ik soms tegen dilemma's als het opeens rokjesdag is bij Tante Betsy (weet je nog dat alle rokjes in de sale gingen voor €19,95) en ik me realiseerde dat ik in geen jaren met blote benen onder een jurkje/rokje had gelopen. Ja vroeger droeg ik ook vaker een rokje, maar nog vaker een broek of alleen in de winter een rok of een jurk met een panty eronder. 
En met dat bloten benen/schurende benen dilemma ging ik googlen op oplossingen en vond ze in de vorm van Bandelettes en Vevina crème. Maar dat bracht weer nieuwe problemen met zich mee, kontenkruipende onderbroeken en zo kwam ik weer op de shorts van RJ Bodywear


Nu heb ik een nieuw dilemma na een hele zomer lang alleen ondergoed gedragen te hebben wat veelal invisible was, nu het panty en leggings seizoen er weer is stoor ik me aan de afdruk in mijn taile (nee ik zeg niet buik alhoewel die daar wel duidelijk zichtbaar is ;)) en ben ik met RJ Bodywear in overleg of ik hun onderjurkjes mag gaan testen. Ik zal vast niet de enige zijn die zich daar aan stoort en de onderjurkjes van RJ Bodywear zien er ook nog eens prachtig uit. 


En ja al bloggend als Fashion blogger, ben ik ook sponsors gaan benaderen. Ik kreeg vaak de vraag waar ik mijn kleurrijke leggings vandaan haalde (nou ja met veel geluk er tegenaan gelopen in een winkel, maar waar was dat ook alweer??). Petra had me al eens eerder getipt over Sokken-online en zo bestelde ik daar eens panty's en leggings in een kleurtje dat ik zocht. En opeens kwam ik overal Apollo panty's tegen bij diverse jurkjesmerken en stelde ik een samenwerking voor met Sokken-online. Nu moet je niet denken dat ik aan de lopende band panty's en leggings krijg toegestuurd hoor. Ik heb een keer een tiental panty's en twee paar leggings gekregen, daarna heb ik ze gevraagd om me te sponsoren voor de jurkjesdag om Apollo panty's weg te geven en kreeg ik er ook een stel. En bij mijn laatste winactie, de drie kadobonnen voor de dames zijn die alleen voor de dames hoor. 


Ik ben dit Tante Betsy blog niet begonnen voor de gratis producten of de 'gratis' jurkjes. Het kwam toevallig zo op mijn pad met diverse sponsors, en ik had natuurlijk wel gehoopt dat ik eens een jurkje toegestuurd zou krijgen van die lieve tante...een of twee per seizoen. Maar dat mijn blog het zo leuk zou doen onder jullie Tante Betsy girls, dat ik er zoveel uren per dag mee zou bezig zijn (ik typ dit nu terwijl ik net wakker ben en straks ben ik er ook nog wel een uurtje mee kwijt) en dat ik toch al heel wat leuke jurkjes heb gekregen had ik allemaal niet verwacht. Ik ben enorm dankbaar voor jullie enthousiasme, voor jullie leuke reacties en natuurlijk ook voor al mijn sponsors van een vrolijke tas bij mijn jurkjes, de überhandige hip pockets, kleurrijke panty's en de produkten waar ik een review over gedaan heb en wie weet wat de toekomst brengen gaat. 


Lots of love from Susan