donderdag 13 oktober 2016

Tante Betsy loves Polkadots Thursday


Hey girls vandaag heb ik dan mijn allernieuwste Tante Betsy jurk Dress Retro Go Dot Black aangedaan samen met een paar zwarte thermo leggings ('s morgens is het goed koud op de fiets) en mijn stoere zwarte cowboylaarzen. 
Als vest deed ik mijn hoodie vest aan 'hoodie black fit' (geen foto van en nu is het te donker ;)). 


Nu realiseerde ik me dat ik gisteren bij Art Utrecht wel even had kunnen showen hoe Sweatvest Lotte Black uitziet op mijn polkadots jurk. 
Ik heb wel een foto hoe ik hem als jurk aan had bij Pantalone in Eindhoven. 


Had je wel gezien dat het best grappig is dat we allebei een L op de foto aan hebben en dat bij mij er veel meer lijf in zit qua volume, niet qua lengte. Nu zit hij bij mij wel gewoon strak aan mijn lijf hoor, zo draag ik ze het liefste. 
Die vrouwelijke vormen van mij hoef ik niet te verhullen en ik zie er dus dikker uit als hij bij mijn taille te los zit. 
Heb je het in de gaten ik schrijf niet buik whahahaha ja je mooiste punten benadrukken en benoemen heet dat. 


Corine stuurde me ook een foto toe in haar polkadots jurk, oh zo'n geweldig leuke jurk ook. Hij staat je prachtig Corine!



Dress Sue Dot Black of is het de Blue...natuurlijk is er ook een grijze versie ;). 



Ik ga eens kijken of ik nog meer nieuwe polkadot jurk/rokje foto's vind. Hierboven Binnie van SoMuch en beneden Betty van 38 dresses
Even geen doorkliklinks naar deze twee Tante Betsy verkooppunten, ik heb net al alle andere links toegevoegd vóórdat ik de foto's heb toegevoegd, maar je vind ze in de Tante Betsy shops pagina lijst; https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/p/tante-betsy-shops.html? 



Er is natuurlijk ook een Twiggy versie, Dress Twiggy Dot Black bijvoorbeeld. 


Hou jij ook zo van polkadots? Deze jurken zijn zo heerlijk tijdloos vind ik :). 

Lots of love from Susan