maandag 14 november 2016

SoMuch Tante Betsy giveaway Saturday


Hey girls daar ben ik weer met een leuke winactie en deze keer weer kans op een kadobon van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen!
Een kadobon ter waarde van €30
LET OP! Deze winactie is inmiddels verlopen, het was niet de bedoeling dat deze opnieuw gepubliceerd werd...máár er loopt wel een winactie op de Facebook pagina van SoMuch, die loopt tót 2 december).
Je kunt er live mee gaan shoppen in de gezellige stenen winkel te Heerenveen, maar ook in de webshop besteden! Als je verder weg in het land woont zoals ikke helemaal in het zuiden van het land dan is het wel fijn dat je bij haar ook in de webshop terecht kunt én wat ook heel fijn is, je kunt bij Binnie ook terecht met je vragen. 


Ja girls zeg nu eerlijk er is niks leukers als in zo'n stenen winkeltje rond te stuiteren en jurkjes te passen én kopen.
Binnie van SoMuch is ook een van de dames die altijd lekker even voor de spiegel showt op Facebook hoe een jurk staat, valt...wel zo fijn!


En ze is gisteren speciaal even voor mij voor de spiegel gaan staan, want Binnie heeft een leuk Tante Betsy jurkje in haar winkel die ik nog nauwelijks ben tegengekomen. Een polkadot jurkje maar anders als de Retro go dot jurk die ze by the way ook in haar winkel heeft. 


Deze heet Dress Sue Dot 'Blue' en Binnie showt hem hier met de Danefae softshell jas die ze ook in haar shop te koop heeft. 
Ik heb deze jas in het rood en ben er zo happy mee. 


Gisteren showde ik al foto's van Binnie in Dress Mila Cornflower green, deze staat nog niet in haar webshop, maar heeft ze wel in de winkel en ook in het rood. 


Dress Bibi Flora Black deed ze ook gisteren even speciaal voor mij aan. Ook al zo'n heerlijke jurk. 

Wat moet je ervoor doen om kans te maken op de SoMuch fashion kadobon ter waarde van €30
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

 Heb je nu geen Facebook of Instagram dan mag je gerust mee doen hoor
  

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet. En vertel welke Tante Betsy jurk je zou willen scoren uit haar webshop. 


* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij én voor Binnie van SoMuch en geeft extra kansen. 
Bij Facebook dé Facebook post delen (sorry even geen link), graag openbaar (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses en van SoMuch @somuch.nl



Er is nu ook een gave winactie bij SoMuch fashion op de Facebook pagina, Binnie geeft twee omslagdoeken weg twv. €39,95 per stuk. Ga haar Facebook pagina liken (ze gaat voor de 3000 likers dus help lekker mee door de winactie te delen) en de winactie liken en delen.


Was je al eens bij SoMuch in de winkel of kocht je er wat online? Dan is het leuk als jij jouw shopping experience bij SoMuch hieronder in een reactie deelt. Vertel gezellig hoe het was altijd fijn om even te horen. 

Lots of love from Susan