vrijdag 28 oktober 2016

Happy last pieces Friday



Hey girls ik heb er een nieuwe winterjas bij, een happy last pieces jas van Happy Rainy Days
Ik had al vaker op hun Facebook pagina een leuke #happylastpieces jas zien voorbij komen, maar niet mijn maat of als het mijn maat was dan was het een korte regenjas of een saaie...
Nu kwam maandag Happy Rainy Days winterjas Petra langs, in maat XL en yess ik heb de jas woensdag weten te scoren met het hoogste bod, yihaaa!


Nu denken wellicht enkele van jullie 'hey had ze niet pas een leuke Danefae jas aan?!'  Jaaa die is heel leuk en ook nog steeds goed te dragen, maar toen het onlangs zo heel koud was (2 graden Celsius in de ochtend op de fiets) had ik het toch wel koud. 
De Danefae jas is een softshell jas en ideaal als tussenjas.


Onlangs kocht ik ook een hele leuke jas van Blutsgeschwister op Marktplaats, ik had me er zo op verheugd. Zo leuk een rode geruite jas, máár maat L bleek me veel te klein te zijn. 
Ik wil nog wel eens vergeten, dat ik dan wel maat L heb in de jurkjes van Tante Betsy omdat ze zo super mee rekken en dat ik die graag strak aan mijn lijf draag. Maar een L in een winterjas gaat niet passen. 


De Blutsschwester jas en een paar rood met witte stippen leren laarzen staan nu op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account te koop. Nee sorry girls nog geen nieuwe winactie jurkjes te koop.
Inmiddels heb ik al mijn laarzen die daar te koop staan/stonden verkocht. Ik ga dadelijk een paar gave groene cowboylaarzen ophalen en er komt nog een paar rode Tante Betsy laarzen naar mij toe.


De ZOO Adventure laarzen staan ook nog steeds hoog op mijn verlanglijst en gaan er zekers ook komen. Ben er nog niet helemaal uit of ik rode of roze wil.

 
Tante Betsy girl Hetty heeft de roze Adisa outdoorlaarzen en vertelde me dat ze niet fuchsia zijn, maar op de foto zien ze naar mijn idee heel fuchsia uit...en ik ben gek op (knal)roze, maar zoals jullie aan mijn jassen kunnen zien ook gek op rood...eens kijken naar mijn Tante Betsy jurkjes, welke het beste bij de meeste jurkjes staan.

Lots of love from Susan