zondag 23 oktober 2016

Happy blogging Sunday


Hey girls soms heb ik allerlei ideëen in mijn hoofd, allerlei teksten wat ik allemaal met jullie zou willen delen, maar als ik dan tijd maak om te gaan bloggen komt niks in me op of in ieder geval niet in die mooie bewoordingen die ik eerder wel in mijn hoofd had. 



Een jaar aan het bloggen op mijn Tante Betsy blog, met de aanloop daar naar toe heb ik me ook afgevraagd of ik misschien niet beter kon overstappen naar Wordpress. Veel blogs die ik nu wel eens lees zijn allemaal Wordpress blogs, met mooie vormgeving en handige gadgets. 
Ik lees blogs die samenwerken met persbureaus, die allerlei gesponsorde produkten krijgen, naar pers events gaan en ik laat door mijn hoofd gaan waar ik heen wil met mijn blog. 



Ik besloot vooralsnog lekker op mijn kneuterige blog op blogspot te blijven bloggen. Nou ja ik vind mijn blog niet kneuterig hoor, maar vind het vooral gezellig en ik denk en weet ook wel dat jullie dat ook vinden. 
En voor jullie ben ik dit blog begonnen, voor de dames die net zoals ik volslank zijn of in ieder geval niet zo slank zijn als de Tante Betsy modellen ;). 
Daarom ben ik dan wel niet zo interessant voor allerlei sponsors, but so be it. Heb jij een produkt dat perfect past bij de Tante Betsy jurkjes mag je me altijd benaderen, dit is mijn sponsor pagina.
Het gaat niet om het gratis krijgen van produkten maar meer om jullie te laten zien hoe je je Tante Betsy jurk kunt dragen, kunt combineren. En dat ook jij als je een XL't je hebt of zelfs een XXL draagt er ook prachtig kunt uitzien in zo'n vrolijke Tante Betsy jurk. 



Oh misschien val ik wel in herhaling, zit er heel dik in, ik klets gewoon een eind weg. Zijn er nu dingen die je mist of die je vaker zou willen zien terug komen, laat het me dan weten.
Ja ik weet dat ik nog foto inzendingen moet gaan delen, wie weet gooi ik er wel een paar hier tussen mijn gekwebbel in (even zonder namen). 



Ik zag in ieder geval dat ik sinds mijn blogverjaardag op 24 september nu zo'n 100 meer likers/volgers op Facebook erbij heb, 819 likes. 
Dat er de afgelopen maand zo'n 18.000 pagina weergaven waren en 2400 gebruikers tov de maand ervoor. 
Ik heb een aantal maanden geleden Google analytics toegevoegd, hoe het allemaal precies werkt weet ik nog niet. 
Maar het zijn groeiende aantallen en dat is leuk, want hoe meer Tante Betsy girls mijn blog vinden hoe leuker. 


Alhoewel zoveel Tante Betsy girls meer, ook meer werk betekenen hihi.
Ik krijg wel eens wat vragen en mailtjes en het lukt me nu al niet om altijd op iedereen te reageren en om er nu straks een dagtaak aan te hebben is ook niet mijn bedoeling. 
Och we zien wel waar het allemaal heen gaat, ik ben in ieder geval het allerblijste van de Tante Betsy girls die hier een reactie achterlaten. Én natuurlijk ook met al die leuke Tante Betsy foto's, het zijn twaalf foto inzendingen geworden. Heb je ook wat leuks te bekijken tussen mijn gekwebbel door ;). 



En natuurlijk ook met de reacties op mijn Facebook pagina en Instagram account. Dankjewel girls! Ik lees ze altijd ook al vind ik niet altijd de tijd om te reageren. Zo nu heb ik toch weer wat met jullie gekwebbeld, ik hoor het graag als je nog iets mist, niet dat ik kan beloven dat ik er dan meteen over ga bloggen, maar wie weet. Je mag ook vertellen wat je leuk vind aan mijn blogposts en waar je meer van wilt zien ;).



Lots of love from Susan