woensdag 26 oktober 2016

Happiness in a Tante Betsy dress Wednesday


Hey girls nog steeds in relaxmode, en nee nog steeds niet bij geslapen of uitgeslapen...maar wel net genoten van de HBO film; Hector and the search for happiness
Zoeken naar geluk, ik neem aan dat jullie inmiddels wel weten dat je niet hoeft te zoeken naar geluk ergens in de toekomst.



Het is belangrijk om dat geluk in de kleine dingen te vinden om je heen, genieten van de kleuren van de herfstbladeren, genieten van een mooie wolk in de lucht. Geluk is genieten van al die mooie kleine momenten. 



Geluk is niet iets wat je zoekt, maar vind in de dingen die je al hebt. 
Het gras is niet groener bij de buren dus zie je eigen geluk dat er gewoon al ís, tel je zegeningen. 




En voel je je niet gelukkig, affirmeer dit dan zodat je het wel gaat voelen: 'ik ben gelukkig', 'ik ben geliefd', 'ik ben blij'.
'Mijn gedachten zijn positief en vreugdevol'. 'Dit is een nieuwe dag, vandaag maak ik opnieuw aanspraak op al het goede en creëer ik niets dan het goede'.



Happiness in a dress is natuurlijk ook dé slogan die Tante Betsy gebruikt. En wat worden we toch blij van al die mooie leuke vrolijke jurkjes van Tante Betsy. Die Tante weet wel waar ze ons een plezier mee doet. Dus tussen mijn wijze woorden door happy Tante Betsy girls random gekozen uit mijn filmrol. 



Lots of love from Susan