vrijdag 21 oktober 2016

Guestblogger Evy shopping at Pantalone Friday


Hey girls vandaag een gastblog, geheel geschreven door Evy de winnares van de kadobon winactie van Tante Betsy verkooppunt Pantalone: 

Wat verwend Susan ons toch altijd weer met haar inspirerende blogs, haar mooie foto’s en haar gave win-acties. En zo is ook bij mij het virus ontstaan. Via via kwam ik in een Facebookgroep terecht met heel veel jurkenzusters. Al snel zag ik de blog van Susan voorbij komen. Wat een mooie kleuren, geweldige prints maar bovenal mooie pasvorm hadden de jurken op haar foto’s. Allemaal van het merk Tante Betsy, ik had er nog nooit van gehoord maar was op slag verliefd. Het grappige vond ik ook dat mijn oma ook Betsy heette.

Sinds die dag speur ik marktplaats af, bezoek ik winkels waar ik nooit kwam en groeide en bloeide de inhoud van mijn kledingkast met Tante Betsy jurkjes...
 


En daar was dan het één jarig bestaan van deze blog, wat een mooie acties heeft Susan voor ons weten te bemachtigen zeg!!! En als trouwe fan doe ik mee. En ik heb gewonnen!!!!!! Een cadeaubon van €25 te besteden bij Pantalone in Eindhoven. 
De opdracht van deze win-actie luidde als volgt:
Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet én deel jouw shopping experience bij Pantalone, als je er al eens bent geweest. Vertel hoe gezellig het was én ben je er nu nog nooit geweest en zou je dat wel graag willen, verzin dan een leuk verhaal. Maak er wat gezelligs van!



En mijn antwoord daarop was:
Mijn ideale middag..... Heerlijk lunchen in Eindhoven (wat dichtbij onze woonplaats Rosmalen ligt) met mijn partner. Daarna op naar Pantalone waar we heerlijk SAMEN gaan shoppen! En waar ik in ieder geval met een tante Betsy jurk de deur uitga (voorkeur voor een Fraulein). 


Vandaag was het eindelijk zover, een dagje Eindhoven!!! Helaas is het een druilerige dag maar dat kan mijn pret niet drukken. Samen met Iwan (mijn vriend) en Julia (onze dochter) zijn we eerst heerlijk gaan lunchen in een Amerikaanse Diner. Dit op aanraden van een andere jurkenzuster. De lunch kon mij niet snel genoeg gaan, maar de man wil ook wat hè! 



Eenmaal bij Pantalone aangekomen viel ik van de éne in de andere verbazing, wat is de winkel groot, wat hangen er veel leuke merken en bovenal wat zijn er veel Tante Betsy’s om uit te kiezen. Enthousiast ben ik alle XL’tjes uit de rekken gaan halen, nu was mijn kans om zoveel mogelijk modellen van Tante te passen. Onze kleine dame was lekker bezig met een grote doos vol speelgoed dus daar hadden we geen omkijken naar. En Iwan maakte trouw heel wat foto’s van mij. Eén voor één paste ik de jurkjes, sommige waren echt niet voor mij bestemd maar heel veel andere stonden prachtig. Dat wordt nog moeilijk keuzes maken.



Ook de leuke heuptasjes van Urban Hippies hingen in de winkel, en ook deze staan al lang op mijn verlanglijstje. Ik voelde me als een kind in een speelgoedwinkel, zoveel prikkels zijn niet goed voor mij, haha!



Na veel passen is mijn keuze gevallen op de Fraulein Winterflower Green, de Tammy Bouqet Black en een denim tasje van Urban Hippies die ik voor mijn verjaardag (nog even wachten tot december) krijg van mijn lieve ouders.
En ook Iwan is bij Pantalone geslaagd voor een stoere jeans, dit was echt een top middag!


Susan en Pantalone, heel erg bedankt voor mijn mooie prijs!

Hét online lifestyle magazine over reizen, festivals, hotspots, food, fashion & fun.

Lots of love from Susan