zondag 2 oktober 2016

De Kunstboer giveaway Sunday

Hey girls wat leuk dat jullie zo enthousiast mee doen met de winacties. Vandaag heb ik ook weer een leuke winactie voor jullie van een van mijn sponsors. Je maakt namelijk kans op een tas naar keuze van De Kunstboer


Ik snap dat deze vrolijke tassen niet voor iedereen iets is, ze zijn natuurlijk voor kids ontworpen. Maar er zijn ook tassen ontworpen door de mannen van De Kunstboer die je ook heel goed als volwassene als dagelijkse schoudertas kan gebruiken. 


Ik geniet al een aantal maanden van mijn schoudertas Parrots, heerlijke kleurtjes die perfect passen bij veel verschillende Tante Betsy jurkjes en bij mijn hoodies. En ook bij mijn nieuwe jas van Danefae. 
Eigenlijk ben ik stiekem ook wel zelf toe aan een nieuwe schoudertas. Ik heb een paar favorieten;
Ik vind de schoudertas Flowers heel mooi, met die prachtige rozen ook heel passend bij die mooie bloemenpatronen op de jurkjes en rokjes van Tante Betsy. 


Schoudertas Knollenland vind ik ook nog steeds te gek, maar die is meer iets voor het voorjaar en de zomer vind ik ;). Die combo van knalroze (mijn favoriete kleur naast knalrood) en dat grasgroen vind ik super. 


Schoudertas Cupcakes in die mooie grijstint is dan wel weer meer een tas die ook bij het winterseizoen past en ook bij mij past qua knalkleurtjes. En die leuke cupcakes en vogeltjes print én madeliefjes een van mijn favoriete bloemen :). 


Vanmiddag ging ik heel even met manlief naar de stad en er zijn in Heerlen twee verkooppunten, dus ik wilde even bij eentje binnenlopen om er foto's te maken. 
Bij Berden hebben ze verschillende leuke tassen hangen op de kinderkleding afdeling. 


Schoudertas Goldcat, schoudertas Goldfox heeft meer een rose gouden look. 


Schoudertas Fishbone en oh die leuke bambi tas (Squarebag Bambi) is to cute, maar goud is niet mijn kleurtje.


Dan zou ik liever voor schoudertas Bambi gaan met knalgroene achtergrond, yihaaa to cute die tas <3. Die gaat op mijn wishlist :D. 


Wat moet je ervoor doen om een kans te maken op zo'n leuke De Kunstboer tas naar keuze?
* Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* De Kunstboer volgen via Facebook en/of Instagram

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet. Neem eens een kijkje in de webshop van De Kunstboer en vertel welke tas jij zou willen winnen. Ik ben heel benieuwd of jullie er ook een leukerd vinden. 

* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij en De Kunstboer en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses en dat van De Kunstboer @de_kunstboer

Ook deze winactie loopt tót 10 oktober. 


Lots of love from Susan