dinsdag 18 oktober 2016

Creative Tuesday

Hey girls vandaag had ik eigenlijk een andere blogpost willen maken, maar net na mijn werk zag ik een sms'je van een goede vriendin of ik het leuk vond als ze naar me toe zou komen.
Voor een goede vriendin laat ik graag alles uit de handen vallen, niet dat ik grootse plannen had hoor, ik wilde diverse cowboy laarzen op mijn Tante Betsy marktplaats account te koop zetten (omdat ik weet dat er meer Tante Betsy girls op zoek zijn naar leuke laarzen) en ik had een afspraak bij de diëtiste.
Maar dat is een afspraak van een kwartier dus daar zijn we samen heen gegaan en morgen zet ik mijn laarzen wel op MP. 


We zijn samen gaan lunchen en hebben gezellig zitten praten en daarna zijn we naar de kringloop in de buurt geweest. 
Ik had stiekem al gehoopt dat de pashokjes gordijnen die ik gemaakt had op mijn werk kon bekijken en hoe ze erbij zouden hangen en yess ze hingen er, wat was ik trots op mijn eigen werk. 
Ik zag wat losse draadjes hangen (die had ik vergeten af te knippen ;)), die heb ik met een nagelknippertje afgeknipt hihihi. 



Vandaag heb ik Dress Tammy Bouquet Brown aan gecombineerd met een roze legging (deze keer niet van sokken-online...deze kocht ik ooit eens in een of andere euroshop in de sale) en mijn Sendra cowboyboots. De foto hierboven is bewogen maar vind hem te leuk om niet te delen ;). 


Op de selfie bij het pashokje zie je ook mijn rode Danefae jas en mijn De Kunstboer tas, het enige nadeel is dat de ijzeren rits van mijn jas mijn tas beschadigd...daar ben ik niet zo blij mee. 


Zo girls ik ga er weer vandoor genieten van mijn mannetje en lekker relaxen en ja Claudia gelukkig heb ik goed geslapen vannacht, wel weer verhuisd dankzij mijn snurkende man maar weer goed in slaap gevallen. 


Lots of love from Susan

Oh ja vandaag was ik ook nog creatief op mijn werk, ik ben bezig een katje van jeans te maken, maar moest ook een collegaatje uit leggen hoe je onzichtbaar naait, dus dat nam heel wat tijd in beslag. Nog geen foto gemaakt ;).