maandag 31 oktober 2016

Happy Halloween Monday


Hey girls vandaag is het halloween, ik doe er zelf niks aan hoor en als een van jullie het wel viert, zal dat veelal al van het weekend geweest.
Nu kwam ik een leuke foto tegen van Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch fashion in Heerenveen en die wilde ik toch even met jullie delen. 
Deze foto is gemaakt met snapchat, ze was zich gezellig met haar dochter aan het amuseren. Ze draagt hier Tante Betsy shirt Luna Dots


Wees gerust in het echt ziet ze er zo uit:

Ze deelde ook pas een foto van mij in Sweatvest Lotte Jeans op haar Facebook pagina, zo leuk dat ze ook meteen even reclame voor me maakt. 
Dus Tante Betsy girls ben je via SoMuch hier terecht gekomen van harte welkom!
Leuk als jullie mijn Facebook pagina volgen want zo kun je iedere dag mijn nieuwste blogpost vinden. 
Ook altijd leuk als ik foto's van jullie mag delen, zo zien andere Tante Betsy girls weer hoe de jurken staan of hoe een setje staat. 



Vorig jaar ben ik trouwens wel halloween gaan vieren samen met manlief en dochterlief in Mondo Verde, Halloween The Villains. Maar dat vonden we niet voor herhaling vatbaar, veel luidruchtige jongeren met een slok op. Samen met vrienden die er dat weekend scare actors waren, staan we op de foto.
Nee gewoonweg niet mijn ding, geef mij de relaxte sfeer maar van Elfia. 
Wel grappig dat ik vandaag exact dezelfde jurk aan heb die ik vorig jaar aanhad voor het affiche, Dress Mimi Red, nog steeds heel happy mee. Vandaag met mijn rode Tante Betsy laarzen ;). 



Ik ga er weer vandoor, ben vandaag spullen aan het uitzoeken geweest om weg te geven in het kader van Geefmaand November, en ook omdat de zolder over enkele maanden leeg moet. Morgenmiddag breng ik twee zakken weg naar een project hier in Heerlen, Stichting Samen Delen


Verder ga ik eens kijken of het werkt om af en toe wat aan de deur te zetten zodat voorbijgangers het gratis kunnen meenemen. 
Zou leuk zijn als er een weggeefwinkel in Heerlen zou zijn, maar die is er jammergenoeg nog steeds niet. 
Twee jaar geleden was er wel een pop-up weggeefwinkel, zijn nog met een foto in de krant gekomen, in mijn allereerste Tante Betsy jurk die ik toen pas gekocht had. Ik blogde er hier over http://365dagencreatief.blogspot.com/2014/11/weggeefwinkel-dag-en-nog-meer-leuks.html


Hebben jullie wel dit soort leuke initiatieven in de buurt? Lijst met weggeefwinkels

Lots of love from Susan

zondag 30 oktober 2016

Love my Tante Betsy boots Sunday


Hey girls ja hoor het gaat alweer eens over laarzen hihi, een andere verslaving van me. 
Dit weekend kreeg ik mijn derde paar Tante Betsy cowboy laarzen binnen. 
Deze keer een rood paar dat ik kocht bij de Oude Bieb te Zeewolde. 
Neeeh we reden er niet helemaal heen om de Tante Betsy laarzen te kopen alhoewel dat ooit wel een keer in de planning zat. 
Met kerst zal dat alweer twee jaar geleden zijn, hier op mijn 365 dagen creatief blog schreef ik er over...maar ik dwaal af whahaha. 


Ik kocht een aantal weken geleden lichtroze Tante Betsy laarzen via Marktplaats, maar die bleken me dus te klein te zijn zoals jullie inmiddels wel al hebben kunnen lezen. 
Ondertussen zijn ze verkocht en de koopster die ook een paar groene Sendra laarzen van me kocht is er enorm happy mee.


Maar daardoor begon mijn zoektocht, ik had wel eens op marktplaats foto's gezien van Tante Betsy laarzen bij de Oude Bieb dus nam contact op. Het duurde een tijdje voordat Corine me vertelde welke maten en kleuren ze nog op voorraad hadden. Ja er bleek een paar in mijn maat te zijn (maat 39/085), maar dat waren rode. De lichtroze waren een grote maat dat had ze me wel al meteen doorgegeven. 


Nu had ik al een paar rode cowboylaarzen...oh nee zelfs twee paar...een paar hoge Sendra laarzen en een paar Go West laarzen die eigenlijk meer in mijn kast stonden als aan mijn voeten, dus het werd tijd dat die verkocht werden. De laatste keer had ik ze aan tijdens de Internationale Mini Meeting ;). 


Ik gaf aan Corine aan dat ik even geen budget had en ze zou ze voor me reserveren, ik had namelijk ook op haar antwoord moeten wachten. Inmiddels zijn alle zes mijn laarzen verkocht die ik op marktplaats had en was er weer budget. 
De Tante Betsy cowboylaarzen zijn inmiddels ook hier op Marktplaats te vinden, met meer Tante Betsy jurkjes van oude collecties. 


Mijn donkerroze paar kocht ik ook op Marktplaats dankzij een tip van een jurkjeszusje. Ik deelde de link onlangs al in de blogpost 'Tante Betsy loves boots Wednesday'. Ik zie dat de blauwe cowboy laarzen reeds verkocht zijn, maar de donkerroze en de groene zijn nog steeds op marktplaats te koop. 


Wacht niet te lang, want het zijn hele gave laarzen en je komt ze niet gauw tegen. Ik zie nu dat ze ook geborduurde Suzani laarzen te koop heeft, ook mooi. 


Nou ja een Tante Betsy girl tipte me hier wel met een link naar een Amerikaanse website, Sheplers. Maar daar komen nog invoerrechten en extra kosten bij, dus let op! Dit zijn trouwens de medium versie, iets breder, net zoals mijn groene ;). 


Mijn groene Tante Betsy laarzen daar ben ik nog steeds heel blij mee en dat moge duidelijk zijn anders had ik nu niet opeens drie paar whahaha. 

Lots of love from Susan

zaterdag 29 oktober 2016

This is not just a fashion blog Saturday

Hey girls dit Tante Betsy blog gaat natuurlijk niet alleen maar om Tante Betsy jurkjes. Als je me al wat langer volgt zie je ook wel eens wijzere teksten, boodschappen tussendoor. 
Zoals vandaag inspireert me een bericht op de Geefmaand November Facebook groep me tot deze blogpost. 
Maar nu is het een kunst om goed te verwoorden wat ik met jullie wil delen. Ik blogde HIER al over geefmaand november. 


Veel mensen die van nature gevers zijn vergeten vaak zichzelf te geven. Zichzelf rust te geven, tijd te geven, vergeten vaak om goed voor zichzelf te zorgen. 
Het is je vaak met de paplepel ingebracht van vroeger om goed voor je medemens te zorgen, de hongerigen eten te geven, een helpende hand uit te steken. 
Maar goed voor jezelf zorgen is iets dat gezien wordt als egoïstisch, als onnatuurlijk. Terwijl dat eigenlijk op de allereerste plaats hoort te staan. 



Neem een zwangere vrouw, als die niet goed voor zichzelf zorgt, zorgt ze ook niet goed voor het kindje in haar buik. 
Als ze de borst geeft en daarbij niet goed op haar eten let, heeft haar kindje daar ook last van. 



Normaal geef ik altijd als voorbeeld dat je als volwassene in het vliegtuig verteld wordt om eerst jezelf te voorzien van een zuurstofmasker...
Als moeder voelde dat voor me als zo onnatuurlijk want je oergevoel wilt eerst voor haar kind zorgen in nood (gelukkig is het nooit nodig geweest).
Maar als je er goed over nadenkt klopt het wel, als jij je zuurstofmasker niet eerst op zet kun je het ook niet meer bij je kinderen doen. 



Dus lieve Tante Betsy girls vergeet niet eerst goed voor jezelf te zorgen. 
Wees een lieve vriendin voor jezelf, accepteer hulp als die je geboden wordt, een helpende hand die uitgestoken wordt (zit ook nog een leerpuntje voor mij in hoor ;)). 
Neem je rust, lees lekker eens een boek en nee dat hoeft niet meteen een goed boek te zijn...dat kan ook een heerlijke snellezende roman zijn waar je niet te hard bij hoeft na te denken. 
Hieronder een boek dat ik aan het lezen ben en mee nam van de Boekspot Hoog Catherijne en die ik natuurlijk weer verder ga geven (door ergens neer te leggen óf bij een mini bieb in de buurt om te ruilen voor een ander boek ;)). 


Dus als je al door mij gestimuleerd wordt om mee te doen aan de geefmaand november, ga dan niet alleen maar lijstjes maken (in je hoofd) van wat je allemaal kunt geven aan anderen. Maar maak in dat lijstje ook plaats voor jezelf!



En als je nu denkt 'ik heb geen geld om te geven, geen spullen om te geven' en je denkt alleen in tekorten... 
Geef dan wat van je tijd aan een ander, een luisterend oor, aandacht, een dikke knuffel...deze zijn vaak zovele malen waardevoller als geld. Geef een glimlach aan een onbekende, maak gezellig een praatje als je in de rij bij de kassa staat, er zijn zoveel kleine dingen die je kunt doen om een ander te helpen. 
En daar hoef je jezelf niet voor weg te cijferen...je zult zien dat je er vaak ook energie voor terug krijgt. 
Je ziet wat het met de ander doet dat je zomaar even aandacht hebt voor een wildvreemde...het zou zomaar kunnen betekenen dat je hun leven, hun houding over de wereld veranderd op dat moment. 


Deze blogpost is weer afgewisseld met wijze spreuken en Tante Betsy girls foto's.

Lots of love from Susan

vrijdag 28 oktober 2016

Happy last pieces Friday



Hey girls ik heb er een nieuwe winterjas bij, een happy last pieces jas van Happy Rainy Days
Ik had al vaker op hun Facebook pagina een leuke #happylastpieces jas zien voorbij komen, maar niet mijn maat of als het mijn maat was dan was het een korte regenjas of een saaie...
Nu kwam maandag Happy Rainy Days winterjas Petra langs, in maat XL en yess ik heb de jas woensdag weten te scoren met het hoogste bod, yihaaa!


Nu denken wellicht enkele van jullie 'hey had ze niet pas een leuke Danefae jas aan?!'  Jaaa die is heel leuk en ook nog steeds goed te dragen, maar toen het onlangs zo heel koud was (2 graden Celsius in de ochtend op de fiets) had ik het toch wel koud. 
De Danefae jas is een softshell jas en ideaal als tussenjas.


Onlangs kocht ik ook een hele leuke jas van Blutsgeschwister op Marktplaats, ik had me er zo op verheugd. Zo leuk een rode geruite jas, máár maat L bleek me veel te klein te zijn. 
Ik wil nog wel eens vergeten, dat ik dan wel maat L heb in de jurkjes van Tante Betsy omdat ze zo super mee rekken en dat ik die graag strak aan mijn lijf draag. Maar een L in een winterjas gaat niet passen. 


De Blutsschwester jas en een paar rood met witte stippen leren laarzen staan nu op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account te koop. Nee sorry girls nog geen nieuwe winactie jurkjes te koop.
Inmiddels heb ik al mijn laarzen die daar te koop staan/stonden verkocht. Ik ga dadelijk een paar gave groene cowboylaarzen ophalen en er komt nog een paar rode Tante Betsy laarzen naar mij toe.


De ZOO Adventure laarzen staan ook nog steeds hoog op mijn verlanglijst en gaan er zekers ook komen. Ben er nog niet helemaal uit of ik rode of roze wil.

 
Tante Betsy girl Hetty heeft de roze Adisa outdoorlaarzen en vertelde me dat ze niet fuchsia zijn, maar op de foto zien ze naar mijn idee heel fuchsia uit...en ik ben gek op (knal)roze, maar zoals jullie aan mijn jassen kunnen zien ook gek op rood...eens kijken naar mijn Tante Betsy jurkjes, welke het beste bij de meeste jurkjes staan.

Lots of love from Susan

donderdag 27 oktober 2016

Ola la Thursday


Hey girls vandaag een overvloed aan Ola jurkjes van de nieuwe collectie. 
Ik heb zelf Dress Ola Bouquet Black én Green én Dress Ola Flora Red, ik draag zelf een L. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112cm, taille 100cm, heupwijdte 113cm. Zo krijg je beetje een idee ;).


Nu zag ik pas een reactie van een Tante Betsy girl dat ze vond dat dit meer een jurk was voor dames met een grotere boezem.
Máár ik heb ook foto's in de aanbieding van Tante Betsy girls met niet zo'n grote boezem als ik heb en ik wil even met deze foto's laten zien dat dat zeer zekers ook kan. Je moet je er natuurlijk wel prettig in voelen, er happy van worden. Maar is dat niet in ieder jurkje?!



Evy, Lenie en Esther allemaal in Dress Ola Flora Blue.




Petra, Hilde, Hanne en ik in Dress Ola Flora Red





Adriëtte in Dress Ola Flora Green


Drie onbekende dames in Dress Ola Flora Black (twee dames zijn van Tante Betsy verkooppunten en een dame oh durf het niet te zeggen, niet te herkennen door de Selfie look ;) hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik je foto hier deel :). 






Thea, Wendy en Petra in de Ola Takkie jurkjes. Thea in Dress Ola Takkie Green en de andere twee dames in Dress Ola Takkie Black (ohlala ik zie dat er ook nog een blauwe versie is ;)).




Dan hebben we nog de Ola Bouquet dresses. 

Karen en Corine allebei samen in Dress Ola Bouquet Blue
Ja daar zijn ze nog een keer...ja girls er komen een aantal foto's terug die ik al eens eerder deelde, maar nu is er eens een overzicht van alle Ola jurkjes bij elkaar. 
Alsook Binnie van SoMuch, Lenie en een jurkjeszusje (heb je hoofd er even 'afgehakt' ;). 





Hanne, ik en Lianne in Dress Ola Bouquet Green




Van Dress Ola Bouquet Brown een foto van Monique en van Dress Ola Bouquet Black nog een foto van mij. 



Zo girls dat was het weer, SoMuch heeft aanvulling gekregen van jurkjes en wie weet nog meer Tante Betsy verkooppunten. In mijn Tante Betsy verkooppunten lijst zie je ook de Facebook pagina's van de stenen winkels, wie weet plaatsten ze ook wel een update of bel ze als je een jurkje zoekt dat bij Tante Betsy niet meer te koop is in de webshop

Lots of love from Susan