woensdag 14 september 2016

Unboxing Tante Betsy Wednesday

Hey girls vandaag kreeg ik een dik pakketje van Tante Betsy afgeleverd en ook al had ik een heel sterk vermoeden wat erin zat, toch is het altijd afwachten.
Nu heb ik het deze keer eens op video gezet met mijn iPhone, ik dacht wellicht is de kwaliteit van de video zo beter. 
Maar de video uploaden is weer een heel ander verhaal, dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. 
Hij wilde dat niet bij het juiste account doen, dus heb ik het met een omweg gedaan. 


Vandaag dus geen twee uur bezig met een blogpost, maar urennn, maar ik doe het nog steeds met liefde hoor en ik heb toch wel heel wat leuks te delen...
Ga maar kijken op mijn Unboxing Tante Betsy Youtube filmpje ;). 

 


Ik hoop dat het je lukt om het filmpje te bekijken en dat je ook hoort wat ik allemaal aan het vertellen ben. Ik zag wel eens een reactie dat het niet te verstaan was, maar op je pc kun je naast dat je je geluidsboxen aan hebt staan ook in je scherm het geluid harder zetten. 
Dit geldt hetzelfde voor je mobiele telefoon of je tablet...klik in het scherm van Youtube en aldaar kun je het geluid ook harder zetten ;). 


Maar als dat nu allemaal niet gelukt is, heb ik nog een link voor je...die heeft met het unboxen te maken...met wat ik uitgepakt heb. Het is de link naar mijn marktplaats account '365happyTanteBetsydresses' voor mijn blogacties ;).
Het kan zijn dat ze niet meteen allemaal zichtbaar zijn of nog helemaal niet...even geduld dan en ga zekers terug kijken en deel anders de advertenties of de link naar het account. 
Hele dikke dankjewel knuffels voor die lieve Tante 😘😇

Lots of love from Susan