woensdag 7 september 2016

Tante Betsy winter season sneak peek Wednesday


Hey girls ik heb Tante Betsy eens héél lief aangekeken en gevraagd voor een sneak peek van de nieuwe winter collectie 2016/2017. 
Ook al genieten we nu met ons allen heel hard van het mooie weer en de te gekke zomercollectie, waar ik by the way helemaal verliefd op ben :).
Toch kijken we stiekem met ons allen halsreikend uit naar wat er met de wintercollectie gaat komen en zijn we heel benieuwd. 


De dames die net zoals ik van veel kleur houden, heb ik al een beetje kunnen geruststellen dat er toch echt ook jurkjes met kleur gaan komen en dat het niet alleen maar zwart is wat komen gaat en wat Tante Betsy in haar sneakpeak op Facebook showde. 



Ik kreeg een geweldig leuke foto van model Suze in een mooie groene jurk met een mooie ronde hals en met een leuk patroon. I love it, ik hou van een mooie ronde hals en rood roze is mijn lievelingskleur :). 


Dit is hetzelfde model als de Bibi jurken van de Tante Betsy wintercollectie 2015/2016. 


Dat kleurige stofje liet ik hier al eens zien in een sneak peek en ik maakte er nu een collage van samen met de jurk, zo krijgen jullie toch al een idee wat er komen gaat. 


Ditzelfde stofje gaat ook terugkomen in de all time favourite, het overslag model. Denk aan de Birdie jurken van de zomercollectie en van de wintercollectie '15/'16 Dress Anita. Ook een van mijn favoriete modellen :D. 



Ook de polkadots komen weer terug...blijft altijd leuk een polkadot jurk! Polkadot jurkjes zijn tijdloos, dus een top beslissing Tante!
Hilde showde op haar Hillybilly Beauty blog al twee polkadot modelletjes. 
Dit model is hetzelfde model als Dress Twiggy en Trixie van de winter '15/'16 en Dress Belle van de zomer. 


En dan komt er nog een modelletje in dezelfde print en dat is hetzelfde model als de retro go black/blue/green jurkjes die van de winter 2015/2016 waren en van de zomer was dit Dress Lilly. Ook dit vind ik een heerlijk model! Oh dit beloofd allemaal weer veel leuks. 


Ik las bij Hilde dat Brigitte vond dat er weer veel van hetzelfde komt, ja wat we tot nu toe kunnen showen zijn inderdaad favoriete modelletjes die blijven terug komen, maar volgens mij gebeurd dat echt niet alleen bij Tante Betsy ;). 
Deze zomer waren er in ieder geval twee nieuwe modelletjes, de shirt dresses en de mouwloze Tante Betsy jurkjes sakura en betsy summer en ik kan me nog een paar modellen voor de geest halen die nieuw zijn. 
Verder waren er van de winter 2015/2016 collectie veel nieuwe modellen waaronder bovenstaande modelletjes. 


Als jullie Tante Betsy al wat langer kennen zien jullie zeker een hele hoop nieuwe modelletjes terug in de nieuwe collecties. De zomer collectie was deze keer giga groot ten opzichte van andere jaren. 
In oude collecties zie ik alleen het overslagmodel, het doorknoop model, zippie jurken en een ronde hals terug. 


Ik ben heel benieuwd wat jullie tot nu toe van de nieuwe wintercollectie vinden (er komt natuurlijk veel meer ;)) en welke modellen jullie Tante Betsy favorieten zijn. Hou je van zippie jurken of doorknoopjurkjes, of heb je liever een ronde hals of v-hals jurk of kijk je meer naar de printjes? Of net liever een effen jurk...

Lots of love from Susan