donderdag 1 september 2016

Tante Betsy shops shopping list Thursday

Hey Tante Betsy girls als het goed is hebben jullie inmiddels gezien in mijn blogpost van gisteren, dat ik een pagina gemaakt heb met een lijst van Tante Betsy verkooppunten


In de lijst vind je stenen winkels waar je een Tante Betsy jurkje/rokje of hoodie/vestje of wie weet zelfs een Tante Betsy shirt kan gaan passen en kopen. Maar in de lijst staan ook webshops. En natuurlijk ontbreekt de webshop van Tante Betsy ook niet op de pagina ;). 


Ik heb vandaag nog 19 verkooppunten aan de lijst toegevoegd, ze staan er gewoon tussenin. Niet op alfabetische volgorde, gewoon random geplaatst. 
Als er twee verkooppunten in eenzelfde stad zijn heb ik die wel bij elkaar geplaatst. Wie weet deel ik ze nog wel eens naar Provincie in, maar vooralsnog laat ik het lekker zo. 
Hij is bijna volledig, máár het kan zijn dat er nog verkooppunten missen. Ik ben nog niet helemaal klaar met de lijst van Tante Betsy checken. 


Ja ik heb zelfs winkels gebeld, ik heb een gezellig gesprek gehad met Tuthola in Markelo. Ze stond op de lijst bij Tante, maar ik kwam maar niks tegen van Tante Betsy op de Facebook pagina van Tuthola. Dus gewoon even gebeld en wat bleek met de herfst/wintercollectie hebben ze Tante Betsy wel weer gewoon te koop. 


Ook een dame van Sjiek aan de telefoon gehad in Harlingen waar ik ook maar geen Tante Betsy zag, terwijl ze wel op de verkooppunten lijst van Tante staan. 
Máár wat bleek in dezelfde straat hebben ze nog een pand (als ik dat tenminste goed begrepen had dat ze bij elkaar horen), Pand 65 in de Voorstraat 65 te Harlingen, waar ze wel Tante Betsy verkopen. 


Het kan zomaar zijn dat van jouw wishlist jurkje of rokje van de zomercollectie, wel nog te koop is in jouw maat in een van de Tante Betsy shops/verkooppunten. En zoals ik al schreef op de Tante Betsy shops pagina dat zij ook het allereerst de nieuwe collectie ontvangen! Hierboven nog eens een sneakpeak van stofjes die komen gaan. 
Heel veel shopplezier girls! En laat het hieronder even weten als je dankzij mijn lijst nog iets hebt kunnen scoren wat je graag wilde. 

Lots of love from Susan


Ps. Sorry even een herhaling van foto's van gisteren, maar wel zo fijn als je even niet meer weet hoe de pagina te vinden 

5 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer je best gedaan om de lijst zo volledig mogelijk te krijgen. Mijn complimenten! Altijd handig zo'n lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het was weer heel wat uurtjes werk, maar een goede afleiding en ik heb het met liefde gedaan.
   Altijd handig als je eens ergens een dagje gaat shoppen dat je weet waar een Tante Betsy verkooppunt is ;), kun je daar je uitje op af stemmen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Handig zo'n lijst. Ik wilde vandaag een leuke foto voor je maken. maar in plaats daarvan is dochter ziek thuis en kon ik de boel opruimen. Gelukkig geen jurk van Tante vies geworden. Morgen nieuwe poging.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmorgen zag ik iemand in een TB fietsen, ik vond haar gelijk leuk! ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief en goed van je dat je het allemaal hebt zitten uitzoeken!
  Ik heb net onder de lijst gezet dat ik De Keizerin in Amersfoort er niet tussen zag staan.
  Ben zo blij dat ik daar wat heb kunnen passen, aangezien de pasvorm en maat per model kan verschillen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.