zaterdag 17 september 2016

Tante Betsy shopping at Pantalone Saturday

Hey girls ik las gisteravond laat dat Pantalone, Tante Betsy verkooppunt in Eindhoven vandaag de Tante Betsy wintercollectie in de winkel zou hebben. 
Tsja als groot Tante Betsy fan en Tante Betsy blogster wil je dan erheen. Gelukkig was manlief zo lief om met me erheen te rijden. 


Oh het is wel even wennen hoor, de zomercollectie ken ik natuurlijk uit mijn hoofd. Dus even zoeken waar de Tante Betsy jurken hingen tussen allerlei andere merken.
Er hangen natuurlijk ook Tante Betsy vestjes, rokjes, deze collectie zelfs blouses...en die zijn ook leukk ;). Weten jullie trouwens dat Pantalone ook een heren afdeling heeft?! 
Eigenlijk kun je gewoon helemaal gekleed de deur uit, schoenen, winterjassen, tassen...wat hebben ze nu niet bij Pantalone...



Ook al was het natuurlijk heel druk vandaag op zo'n zaterdagmiddag, Mariken maakte meteen een paar leuke foto's van mij in diverse jurken (manlief nam de foto's binnen bij het pashokje ;)).

Update op zondagochtend; deze groene jurk ging ook mee, wel in een maatje kleiner als de allereerste foto. 



Op de allereerste foto bovenaan dit blog sta ik samen met Mariken en Else, die toevallig ook aan het shoppen was, op de foto. Helemaal gestyled door Mariken hihi, ik kreeg een retro look en Else zag er prachtig uit in haar bruine Tante Betsy jurk die dus ook mee naar huis ging. 

De jurk stond mij bij the way ook prachtig, maar je moet keuzes maken hè. 

Uiteindelijk koos manlief de zwarte doorknoopjurk, die vond hij zelf heel mooi, die kreeg ik van hem kado.
Is hetzelfde model als mijn geliefde shirt dresses van de zomercollectie. 

Dit prachtige zwarte vest die ik bij me zelf mooier vind vallen als jurk moest ook even gepast worden ;). 

De zwart witte jurk stond me ook leuk (had ik niet verwacht), sorry girls ik weet even nog geen namen en heb geen tijd om ze op te zoeken...we zijn nu onderweg naar vrienden die in de buurt wonen. 
Dus het wordt een hak op de tak fotoblogpost, och kijken jullie gewoon even mee naar mijn Pantalone shopping experience!

Dankjewel lieve Mariken voor je super foto's en je enthousiasme, dankjewel Else dat je mee op de fotoshoot ging. 


Ook dankjewel Gerda die met me mee op de foto ging. 

En ik zie ook nog een foto van Loes die met deze Tante Betsy naar huis ging. 


Ik sta vandaag ook zomaar op de Facebook pagina van Pantalone hihi, waar ik het nieuws las ;). 
En ja deze jurk wilde ook echt mee naar huis, maar voor nu koos ik dus eens voor anders als anders jurken (de zwarte en de groene). 
Maar deze staat nog steeds hoog op mijn wishlist evenals diverse overslagjurken die Pantalone niet had, die op mijn wishlist staan...dus daar nog geen aan foto's van. 

Lots of love from Susan