zaterdag 24 september 2016

Tante Betsy blog birthday giveaway Saturday

Wow girls ja dat is een mond vol hè die titel van deze blogpost. 
De girls die me dagelijks volgen en me al langer volgen voelden hem natuurlijk al aankomen...vandaag is mijn blogverjaardag...vandaag bestaat mijn Tante Betsy blog één jaar!
Én vandaag start dan ook een mega winactie!
Je kunt kans maken op 5 Tante Betsy kadobonnen die ik hier ga weggeven.



Ik heb zes mouwloze Tante Betsy jurken op marktplaats verkocht die je kon zien op mijn 'Unboxing Tante Betsy' Youtube filmpje. 
Ze hebben stuk voor stuk €45 opgebracht, okay eentje wat meer en eentje wat minder.
Maar kom zo op 6 x €45 dat is een totaal van €270 wat ik ga weggeven aan Tante Betsy kadobonnen! Daarvan ga ik er 4 van verloten met deze winactie!


Máár ik heb ook nog even met Tante Betsy herself contact gehad en ik mag ook nog een jurk weggeven...ja je leest het goed :). 
Je kunt dus ook kans maken op een jurk naar keuze uit Tante Betsy haar webshop
Een mega giveaway dus :D. 


Nu staat de nieuwe wintercollectie nog niet in Tante's webshop dus eigenlijk is het ook nog een beetje een mystery jurk die je kunt winnen. 
Als je mijn blog volgt weet je dat inmiddels alle Tante Betsy verkooppunten voorzien zijn van de nieuwe wintercollectie, dus jullie hebben wellicht al wat leuke jurken gezien en op je wishlist gezet...wie weet zelfs al gekocht bij een Tante Betsy verkooppunt. Maar er gaat vast meer leuks komen als wat we tot nu toe hebben gezien. 

Wat moet je ervoor doen om een kans te maken op een van deze Tante Betsy kadobonnen?!
* Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail).
Of mijn Facebook pagina volgen/liken en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Een reactie hier onder deze winactie blogpost achterlaten dat je mee doet...doe dat meteen als je dit leest girls! 
Let op! Reacties op Facebook en Instagram tellen niet mee als deelname. 

* Stuur een Tante Betsy foto/afbeelding/collage naar mijn emailadres 365happytantebetsydresses(at)gmail.com   
Het zou super zijn als je misschien al foto's van jezelf hebt in een jurk van de nieuwe collectie, maar een andere Tante Betsy outfit of wishlist is ook goed! 
Wees creatief als je dat kan en leuk vind, maar een enkele foto is ook prima :). Je hebt tót 10 oktober de tijd, maar wacht niet te lang! 

Extra winkansen:
* Ik zou het superleuk vinden als je deze Facebook post over deze winactie op je Facebook account deelt, dit levert een extra winkans op. Graag de Facebook post openbaar delen anders zie ik het niet ;). Vermeld het hier even als je dat gedaan hebt. Daar hoef je geen openbaar profiel voor te hebben als ik het goed heb.

* De winactie delen op je Instagram account, met tags #tantebetsyblog, #tantebetsygiveaway en vergeet niet mijn IG account te taggen @365happytantebetsydresses

* Natuurlijk krijgen actieve volgsters die regelmatig hier een gezellige leuke lieve enthousiaste reactie achterlaten extra winkansen. Dankzij jullie is het een feestje om te bloggen!



Zo girls dat is toch wel een mega giveaway niet?! Ik kan deze keer een heel aantal Tante Betsy girls blij maken met een kadobon. Zo leuk om te doen :).  
Máár dat is nog niet alles hoor...er komen nog veel meer leuke winacties deze week. 
Er komt iedere dag een andere winactie blogpost, die iedere dag een andere sponsor in de spotlights zet!



Ja ik schreef al dat achter het gordijn, achter de schermen hard gewerkt wordt ;). Ik maak er gewoon een groot feest van, van mijn allereerste Tante Betsy blogverjaardag. Doe vooral lekker mee girls dit is om jullie te bedanken!
Ben je nieuw op dit blog dan ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd om mee te doen!


Lots of love from Susan