maandag 14 november 2016

Flashback Friday


Hey girls morgen is het dan zover, morgen bestaat mijn Tante Betsy blog één jaar, wow iedere dag een nieuwe blogpost en dat allemaal dankzij die geweldige Tante Betsy jurkjes/rokjes enzo die Tante voor ons ontwerpt en natuurlijk ook dankzij jullie allemaal. 


Dankjewel voor al jullie geweldig leuke Tante Betsy foto's, al jullie leuke enthousiaste reacties, al die leuke contacten die ik het afgelopen jaar heb opgedaan. 
Ik voel me dankbaar dat ik zoveel lieverds om me heen heb, jullie zijn dan niet lijflijk om me heen, maar ik word wel altijd happy als ik van jullie hoor :). 




Ook dankzij mijn winacties heb ik natuurlijk een overload aan leuke foto's van jullie die ik natuurlijk niet allemaal in dit bericht kan delen. Als je in de webversie van dit Tante Betsy blog kijkt, kun je terug kijken...naar de wintercollectie van vorig jaar, maar ook allerlei andere Tante Betsy foto's. 


Oops ik zag dat ik in het bericht van 24 september http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2015/09/365-days-of-happy-tante-betsy-dresses.html? deelde dat ik 36 Tante Betsy jurken had...oops dat aantal is ondertussen verdubbeld hihi :D. 

Ik begon in het Engels omdat Tante ook veel fans heeft in Denemarken, maar het waren vooral Nederlandse dames die reageerden dus ben ik na een tijd door gegaan in Nederlands ;). 


Zo leuk vandaag kreeg ik een compliment van een collega van een andere afdeling die zei dat ik iedere dag er zo leuk bij liep. Dat ik naast dat ik zelf al zo'n vrolijk persoon ben ook nog eens iedere dag een leuke jurk draag. Lief hè :). 


Ik hoop dat jullie ook regelmatig complimentjes krijgen of jezelf complimenten geven. Als je zelf in de spiegel kijkt dat je denkt 'wow wat staat daar toch een leuk mens'. Wees blij met jezelf en straal dat lekker uit. Vooral ook naar je kids, wees een stralend voorbeeld van zelfvertrouwen. Accepteer die buik van je, die billen, die dunne of flinke benen. 



Ik ben zo gek op Tante Betsy jurkjes omdat ik er zo verdomd goed in uit zie en jij natuurlijk ook! Tante weet precies onze mooie kanten te benadrukken. Oh girls eigenlijk had ik een hele andere soort blogpost willen maken en jullie vertellen over de diverse Tante Betsy verkooppunten die nu ook de nieuwe wintercollectie binnen hebben. Het duurt nog een weekje voordat die bij Tante in de webshop komt hoorde ik. Dus ga lekker naar een verkooppunt in de buurt of ga shoppen in een andere stad, steun die kleine ondernemers!





Ik ken er pas twee persoonlijk die ik bezocht heb, maar ze zullen vast stuk voor stuk leuke winkels hebben en ik heb met een aantal verkooppunten regelmatig contact en het zijn zulke lieverds. Dompel je onder en geniet!


Dikke dankjewel knuffels voor jullie allemaal!

Lots of love from Susan