donderdag 29 september 2016

Dress Red Day Thursday


Hey girls ik sla even een dagje over met de winacties. Manlief is zo op tijd thuis en dan gaan we lekker weer eens in Duitsland eten, ze waren twee weken dicht ;).
Morgen kom ik weer met een nieuwe winactie...ik heb er nog een paar te gaan. En het is ook wel even lekker om over Tante Betsy jurkjes te kwebbelen...ik poste al op mijn Facebook pagina en op Instagram een foto van mijn ROOTD Rode Outfit Of The Day. Het is vandaag namelijk Dress Red Day.



Ik deed vanmorgen Tante Betsy dress Lola hearts red aan met een rode Apollo panty (nu legging door de voetnaad eraf te knippen) van Sokken-online en mijn rode Sendra laarzen. 
Natuurlijk met zo'n handige Urban Hippies hip pocket Porto Clover (wel zo handig op mijn werk, mijn iPhone 6S past er net in) en zelfs een rode onderbroek aan; 'Pure Color Lace Short van RJ Bodywear


Vanmorgen had ik ook mijn Danefae jas aan :).


En vanmiddag kreeg ik leuke post van die lieve tante; Dress Bibi Cornflower Red😍 van de nieuwe herfst/winter collectie😊. 
Zo'n prachtige jurk, ik had achteraf toch wel spijt dat ik die niet kocht bij Pantalone...maar ben heel blij met mijn andere twee jurken die ik er wel kocht hihi. 
Ja de wishlist blijft groeien hoor...hopelijk morgenavond de nieuwe collectie in de webshop van Tante Betsy, er wordt keihard achter de schermen gewerkt door de dames. 


Er zat nog een prachtige jurk in: Dress Tammy Bouquet Brown...hoop dat ik de naam goed heb. Ook die paste ik bij Pantalone, maar gaf ik mee aan Else die er helemaal verliefd op was. 
Allebei de jurken in mijn eigen maat, maat L. 



Zo girls ik ga er een eindje aan breien...aan deze blogpost dan hè. Leuk dat jullie zo enthousiast mee doen met de winacties, houdt je niet in ;). 
En heb je vandaag ook een rode Tante Betsy outfit aan post hem dan onder mijn Facebook post ;). 

Lots of love from Susan