vrijdag 9 september 2016

Creative therapy Friday


Hey girls vandaag kon ik weer eens lekker creatief zijn op mijn werk en ik wilde dat even met jullie delen omdat ik hier ook mijn zorgen heb gedeeld. 
Er is meer duidelijkheid gekomen over het voortbestaan van onze afdeling en dat geeft rust en daardoor zit ik beter in mijn vel. Nee geen goed nieuws eigenlijk maar ik zit er in ieder geval nog vier maanden en we zien wel waar het schip strand. 
Veranderingen horen nu eenmaal bij het leven en ik probeer er nog altijd vertrouwen in te hebben dat er altijd wel weer iets goed uit voortkomt. 


Maar terug naar creatief zijn...ik heb vandaag een krans gemaakt van jeans en tegelijkertijd even fijn kunnen praten met een paar collegaatjes die natuurlijk precies hetzelfde als mij doormaken. Ik krijg ook energie van lekker creatief bezig zijn, het doet me goed. 


Een andere achtergrond als anders op de foto, want op de vrijdagen zitten we nu op een andere afdeling. 
Maar we kunnen daar toch ons werk doen, nou ja een beetje aangepast...we hadden wel een naaimachine meegenomen, maar de lockmachine en de industriële naaimachine hebben we maar op onze afdeling gelaten whahaha. 


En jullie zien wellicht dat ik een nieuwe Tante Betsy jurk heb, Dress Folky Black...die kreeg ik gisteren als verrassing :D. Dus die mag van de wishlist in mijn hoofd hihi. Ik ben er superblij mee...zwart maar toch met een leuke kleurige fleurige print. 


Van de week heb ik ook het pashokjes gordijn afgemaakt waar ik aan bezig was en ook al begonnen aan de tweede (die naai ik op de industriële naaimachine). 
Het is een opdracht voor een kringloopwinkel, twee pashokjes gordijnen. Ik hou er wel van om van niets iets te maken. 


Aan de achterkant, voor binnen in het pashokje, maakte ik weer hemden aan elkaar. 



Als jullie me al langer volgen hebben jullie al eens soortgelijke jeansgordijnen zien langskomen, die waren voor een ander filiaal (de twee foto's hierboven ;)). 
Ik hou wel van dit soort creatieve opdrachten, I love recycling, recykleren hoe het ook wel in de creatieve wereld genoemd wordt. 

Lots of love from Susan