donderdag 22 september 2016

Behind the curtain Thursday


Ja girls achter het gordijn, achter de schermen wordt hard gewerkt...nou ja ik ben flink aan het plannen...want overmorgen, zaterdag 24 september, bestaat mijn Tante Betsy blog een jaar en er staat wat leuks op stapel. 


Jullie hadden al gezien dat ik het 'Unboxing Tante Betsy' Youtube filmpje heb gedeeld, en als je mijn marktplaats advertenties in de gaten hebt gehouden heb je gezien dat de jurkjes stuk voor stuk gereserveerd waren en als het goed is zijn alle mouwloze jurkjes nu verkocht. 
Ik wacht nog op het geld van de laatste jurk en dan kan die ook verstuurd worden. 


Margreet is helemaal happy dat ze toch nog een Sakura White heeft kunnen kopen.


Én Jorina is ook helemaal happy met haar Sakura Red die ze kocht. Zo leuk om zulke blije foto's te zien. 


Dinah kocht ook de Sakura White en ik zag deze profielfoto. 
Ook al is het nu ver afgelopen met zomers weer, deze jurk kun je ook heel goed met een vestje dragen. 
De andere twee dames die de Sakura jurkjes kochten zijn er ook heel blij mee, super toch?! Wat is het toch fijn om dames blij te maken met prachtige jurkjes!


Vandaag heb ik mijn Betsy Black aan, de zomer 2015 collectie topper. Vanmorgen nog met een roze legging (voorheen panty) en zwarte laarzen. Oh ja en mijn Urban Hippies Hip Pocket 'Polka Blossom'. 
Ik gng even op de foto met het pashokjes gordijn dat ik aan het maken ben, van jeansbroeken. Ik moest hem op lengte maken en zo kon ik hem het beste op maat knippen. 
Vanmiddag met blote benen met Bandelettes natuurlijk en mijn roze Asics sneakers en ging ik met een goede vriendin de stad in, en vierden we mijn verjaardag (was in augustus) door samen te gaan lunchen. Ze had vandaag ook een Tante Betsy jurk aan...een zwarte polkadot jurk van een oudere collectie :). Sorry girls helemaal vergeten een foto te maken. 


Zo girls ik ga er weer vandoor, morgen weer creatieve therapie op mijn werk...dat kunnen we wel gebruiken...met alle stress van alle veranderingen. We maken er wel een leuke ochtend van. 

Lots of love from Susan