zondag 11 september 2016

Be You tiful Sunday


Hey girls eigenlijk wilde ik als titel nemen 'You are special and you know it Sunday'.
Dit naar aanleiding van iets wat ik las bij een jurkjeszusje, ja girls jullie inspireren me!
Ik schreef al eens eerder over dit onderwerp, over jezelf zijn en niet achter de menigte aanrennen...schijt aan anderen hebben...je eigen mening volgen...


Wij Tante Betsy girls zijn niet mainstream, als je net zoals ik gek bent op Tante Betsy jurkjes dan hou je van vrolijke kleurtjes, misschien ook wel van gekke printjes...
Natuurlijk kan het zijn dat je liever de rustige jurkjes van Tante Betsy prefereert, dat je net wel houdt van een effen print en geen enkele behoefte hebt om op te vallen. 


Het allerbelangrijkste is dat je gewoon lekker jezelf bent en je eigen mening volgt, wat vind jij leuk en waar voel jij je prettig in?!
Dat je je niet van je kledingstijl laat afhouden omdat je anders bent als anderen, de grote menigte niet achterna loopt die als een kudde de mode volgt...


Ja wie weet heb je wel mensen in je omgeving, wellicht zelfs heel nabij...je man...je kids...die het soms toch maar raar vinden waarom jij zo nodig in een bloemenjurkje loopt, terwijl bijna iedereen alleen in een jeans en top loopt. 
Of ze lopen allemaal in pastelkleurtjes terwijl jij gewoon een knalrode jurk draagt of een jurkje met allemaal vogeltjes op...
Je hebt kans dat je familie daar niet altijd even blij mee is. Het zou natuurlijk super zijn als ze het helemaal geweldig vinden dat jij gewoon lekker jezelf bent en dat ook naar buiten draagt. Hieronder wat Tante Betsy family pictures ;). 



Jij bent speciaal! Je hoeft niet normaal te zijn, je hoeft niet als al die anderen te zijn...je hoeft die kudde niet te volgen. 
En samen met ons mag jij speciaal zijn, mag jij lekker jezelf zijn, want Tante Betsy girls wij zijn stuk voor stuk uniek (net zoals al die anderen hoor ;)). 
Laat ons maar lekker stralen in dat bijzonder leuke jurkje en er is toch niks leukers als je een keer een Tante Betsy girl treft die exact dezelfde jurk draagt. 
Dat is gewoon een feest van herkenning, like minded people...


Wellicht willen daarom al die anderen zijn als al die anderen...maar wij kunnen dat niet, wij weten niet hoe dat moet...wij kunnen alleen onszelf zijn. 
You are special and you know it! And Be You tiful!


Wil je meer van dit soort blogposts lezen, klik dan op de links;

Lots of love from Susan

Ps de onderste rij foto's van Tante Betsy girls in dezelfde print zijn gemaakt op de jurkjesdag die eens georganiseerd werd door jurkjeszusjes. De foto's erboven zijn momenten van toeval ;).