donderdag 29 september 2016

Dress Red Day Thursday


Hey girls ik sla even een dagje over met de winacties. Manlief is zo op tijd thuis en dan gaan we lekker weer eens in Duitsland eten, ze waren twee weken dicht ;).
Morgen kom ik weer met een nieuwe winactie...ik heb er nog een paar te gaan. En het is ook wel even lekker om over Tante Betsy jurkjes te kwebbelen...ik poste al op mijn Facebook pagina en op Instagram een foto van mijn ROOTD Rode Outfit Of The Day. Het is vandaag namelijk Dress Red Day.



Ik deed vanmorgen Tante Betsy dress Lola hearts red aan met een rode Apollo panty (nu legging door de voetnaad eraf te knippen) van Sokken-online en mijn rode Sendra laarzen. 
Natuurlijk met zo'n handige Urban Hippies hip pocket Porto Clover (wel zo handig op mijn werk, mijn iPhone 6S past er net in) en zelfs een rode onderbroek aan; 'Pure Color Lace Short van RJ Bodywear


Vanmorgen had ik ook mijn Danefae jas aan :).


En vanmiddag kreeg ik leuke post van die lieve tante; Dress Bibi Cornflower Red😍 van de nieuwe herfst/winter collectie😊. 
Zo'n prachtige jurk, ik had achteraf toch wel spijt dat ik die niet kocht bij Pantalone...maar ben heel blij met mijn andere twee jurken die ik er wel kocht hihi. 
Ja de wishlist blijft groeien hoor...hopelijk morgenavond de nieuwe collectie in de webshop van Tante Betsy, er wordt keihard achter de schermen gewerkt door de dames. 


Er zat nog een prachtige jurk in: Dress Tammy Bouquet Brown...hoop dat ik de naam goed heb. Ook die paste ik bij Pantalone, maar gaf ik mee aan Else die er helemaal verliefd op was. 
Allebei de jurken in mijn eigen maat, maat L. 



Zo girls ik ga er een eindje aan breien...aan deze blogpost dan hè. Leuk dat jullie zo enthousiast mee doen met de winacties, houdt je niet in ;). 
En heb je vandaag ook een rode Tante Betsy outfit aan post hem dan onder mijn Facebook post ;). 

Lots of love from Susan

woensdag 28 september 2016

Pantalone Giveaway Wednesday



Hey girls daar ben ik weer met een leuke winactie die ook met Tante Betsy te maken heeft. Weten jullie nog dat ik onlangs bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone te Eindhoven was en twee jurken uit de nieuwe collectie kocht?
Ik vroeg Mariken of ze ook wilde bijdragen aan een winactie voor mijn jarige Tante Betsy blog en yess dat wilde ze :). 
Je maakt kans op een kadobon van Pantalone ter waarde van €25. Hieronder in de collage zie je de gave kadobon, zo'n mooi kado.


Die is vrij te besteden bij Pantalone in Eindhoven, maar het is natuurlijk leuk als je die gebruikt voor een Tante Betsy item ;). 
Pantalone heeft best een uitgebreide Tante Betsy collectie, naast Tante Betsy jurkjes, heb ik er ook al de rokjes, blouses en vesten van de nieuwe collectie gezien. En er hangen ook nog wat items van de zomercollectie ;). 


Je begrijpt al dat dit een leuke winactie is voor dames uit de zuiderlijke provincies of uit België, maar als jij een trein- of autorit naar Pantalone in Eindhoven geen probleem vind, ben je van harte uitgenodigd om ook mee te doen met deze winactie. 
Je kunt gezellig met een vriendin gaan, maar je zou zomaar met je man/vriend kunnen gaan. Ze hebben namelijk bij Pantalone ook veel moois voor mannen. 


Wat moet je ervoor doen om een kans te maken?
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 
 

Pantalone liken/volgen via Facebook, Pantalone heeft nu ook een Facebook pagina voor mannen. Ook leuk als je die gaat liken. Heb je nu geen Facebook mag je gerust mee doen hoor, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Pantalone, daar kun je ook zien welke merken ze nog meer verkopen (ze verkopen er ook prachtige schoenen). 

 

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet én deel jouw shopping experience bij Pantalone, als je er al eens bent geweest. Vertel gezellig hoe het was én ben je er nu nog nooit geweest en zou je dat wel graag willen, verzin dan een leuk verhaal. Maak er wat gezelligs van!

Dus eens een andere voorwaarde als anders :p.
In deze nieuwsbrief komen foto's van mijn Pantalone shopping experience terug :)

* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij én Pantalone en geeft extra kansen. 
Bij Facebook déze Facebook post delen, graag openbaar (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses en dat van Pantalone @mariken_pantalone


Vandaag heb ik by the way dress Fraulein Winterflower Green voor het eerst aan die ik kocht bij Pantalone en ben ik helemaal in het groen ;). Hier is trouwens de link naar mijn blogpost over mijn meest recenteTante Betsy shopping experience, met foto's van jurkjes van de nieuwe wintercollectie.


En morgen ga ik helemaal in het rood vanwege Dress Red Day, waar ik pas over blogde. Nee denkelijk niet met blote benen en mijn Art Clogs (die ik ook eens bij Pantalone kocht) zoals op deze foto en ook nog niet meteen in deze Dress Bibi Cornflower Red...maar wie weet 's middags wel :). 


Doen jullie weer gezellig mee met deze winactie? Ben je nu voor het allereerst op mijn Tante Betsy blog dan blader even terug en kijk eens even rond, ik deelde al een winactie van Urban Hippies, van Sokken-online, een Mega Tante Betsy winactie en ook nog een Tante Betsy blog Facebook actie. En er komen nog meer...en dat allemaal ter ere van mijn allereerste blogverjaardag! Yihaaa!
Maar mijn Tante Betsy blog draait vooral om het feit om jullie te laten zien hoe mooi een Tante Betsy jurk staat bij verschillende typen vrouwen/Tante Betsy girls. 

Lots of love from Susan

dinsdag 27 september 2016

Sokken-online Giveaway Tuesday


Hey girls daar ben ik weer met alweer de vierde winactie die ik deze week met jullie deel ter ere van het 1 jarig bestaan van mijn Tante Betsy blog, de Tante Betsy blog give away, de Tante Betsy Blog Facebook give Away en de Urban Hippies give away deelde ik al en er gaat nog meer leuks volgen!
Zo leuk om jullie te mogen verwennen met van die leuke winacties, waar ik hopelijk veel Tante Betsy girls blij mee mag gaan maken. Alle winacties lopen tot 10 oktober, dan maak ik de winnaars bekend. 
Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je nog geen Tante Betsy girls bent, maar wel gek op vrolijke jurkjes bent. 


Vandaag heb ik een winactie van sponsor Sokken-online.nl, ik mag drie kadobonnen verloten ter waarde van €25 per stuk. 
Super leuk dat ik van Jack en Jenny drie dames blij mag gaan maken. 
Naast het feit dat ik regelmatig deel dat je bij Sokken-online de fijne kleurrijke Apollo  panty's kunt kopen. Kun je er ook terecht voor andere panty's, maar ook voor katoenen leggings en natuurlijk ook sokken, zoals sneakersokken/footies
Als je de kadobon wint staat het je vrij die te besteden naar je eigen keuze uit de webshop. 


Wat moet je ervoor doen om een kans te maken?
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Sokken-online volgen via Facebook, ze staan ook regelmatig op markten zoals onlangs op de jaarmarkt in Heerhugowaard, of in augustus op een braderie in Schagen dat wordt dan gedeeld op Facebook. 

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet. Neem eens een kijkje in hun webshop en vertel wat jij zou willen kopen als je de kadobon wint.

* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij en Sokken-online en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses


Sokken-online staat ook regelmatig op de markt in Callantsoog, Alkmaar, Amstelveen lees ik in reviews op Facebook, dus woon je daar in de buurt dan ken je ze misschien zelfs persoonlijk. 


Na deze zomer veel te hebben kunnen genieten van blote benen weer, vind ik het ook wel weer heel leuk om een knalroze, knalgroene, blauwe of rode panty (nu legging) bij mijn Tante Betsy jurkjes aan te doen. 
Ja girls ik vertelde het al eerder, ik heb zelf niks met panty's aan mijn voeten, ik draag altijd leren cowboy laarzen en graag met een paar goede sokken en dan knip ik gewoon de teennaad van de Apollo panty af en maak ik er een legging van ;). Ze hebben bij Sokken-online.nl ook (kleurige) leggings hoor ;). 


Zou je ook voor een kleurige panty gaan waar ik zo gek op ben of hou je liever van een zwarte, donkerblauwe, bruine panty? Óf heb je liever een katoenen legging of draag je liever een hele dunne panty?

Lots of love from Susan

maandag 26 september 2016

Urban Hippies Giveaway Monday


Zo girls jullie zijn vast benieuwd welke winactie er vandaag op stapel staat. Vandaag gooi ik de winactie van Urban Hippies de lucht in :). 
Jullie weten vast allemaal wel dat ik erg blij ben met de hip pockets van Urban Hippies en dat ik ze bijna dagelijks met veel plezier gebruik. 


Super dan ook dat ik een Urban Hippies Hip Pocket naar keuze mag gaan weggeven, daarbij mag ik ook een vilten roosje en een setje dots oorbellen naar keuze weggeven. 
Femke heeft een paar leuke combinaties als voorbeeld gemaakt. 
Ook deze winactie loopt tot 10 oktober. 


Wat moet je ervoor doen?
* Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Urban Hippies volgen via Facebook en/of Instagram. Heb je allebei niet dan is het leuk als je je inschrijft voor de Urban Hippies nieuwsbrief. Je wordt via de nieuwsbrief regelmatig op de hoogte gehouden van kortingsacties en nieuwe produkten. 

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet. En vertel welke hip pocket je zou willen winnen en welke combinatie jij zou leuk vinden met roosje en dots oorbellen. Dat mag een geheel eigen combinatie zijn, hoeft dus niet zoals de voorbeeld setjes te zijn.

* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen.  Tag bij Instagram @365happytantebetsydresses en @urbanhippiepics


Let op: Hou er rekening mee dat de hip pocket van jouw keuze uitverkocht kan zijn bij bekendmaking van de winnaars van alle winacties op 10 oktober. 
De nieuwste hip pockets vliegen namelijk de deur uit. Die worden ook niet opnieuw gemaakt, maar er komen wel nieuwe ontwerpen. 
Ook de dots oorbellen gaan snel, maar daar komen wel nieuwe van. 


Daarnaast wil ik even aandacht vragen voor een creatieve uitdaging waar Femke van Urban Hippies hulp bij nodig heeft. 
Ze is op zoek naar een leuke zwart wit foto voor de kaartjes van de roosjes. 
Ben je prettig gestoord en goed in gekke gezichten trekken en kun je een grote knot op je hoofd maken (dat mag ook nep zijn) dan is dit iets wat op je lijf geschreven is. 
Graag zonder iets in je haar van versiering...op die plek komt een roosje op het kaartje ;). 



Lees even wat de bedoeling is op deze afbeelding die ze plaatste op haar Facebook pagina
Ik heb al een poging gedaan om jullie een voorbeeld te geven...kunnen jullie even lachen whahaha. Heb mijn foto's even in een collage geplaatst en op de laatste foto een roosje in mijn 'knot' gedaan. Die hoort er dus niet in op jullie foto, die foto niet naar mij sturen maar naar Urban Hippies ;). Dit heeft niks te maken met de winactie, maar dat begreep je vast wel.


Lots of love from Susan

zondag 25 september 2016

Tante Betsy blog Facebook giveaway Sunday

Leuk hè girls die mega winactie die gisteren van start ging (en loopt tot 10 oktober), wat leuk al die enthousiaste reacties! Dankjewel voor jullie felicitaties! En ik zag in mijn mail ook al heel wat Tante Betsy foto's binnenstromen, leukk!
Voor al die girls die moeite hebben om hier een reactie achter te laten en voor alle Tante Betsy girls op Facebook heb ik ook een Facebook winactie!
Je maakt op mijn Facebook pagina '365 days of happy Tante Betsy dresses' kans op een van de twee Tante Betsy kadobonnen ter waarde van €45!


Wat moet je er voor doen?

* Mijn Facebook pagina liken (klik rechts naast 'vind ik leuk' op 'als eerste weergeven' als je mijn blogposts nooit meer wilt missen :))
* Laat een reactie achter op mijn Facebook winactie post dat je mee doet met een Tante Betsy foto (dat mag ook een wishlist zijn of een creatief bewerkte Tante Betsy afbeelding)
* Delen van de Facebook winactie (openbaar) is geen must maar levert wel een extra kans op. 

Je mag dus met allebei de winacties mee doen!

Mijn mega winactie die gisteren van start ging, waarbij je kans maakt op een Tante Betsy jurk of een van de 4 Tante Betsy kadobonnen twv €45.
Én deze Facebook winactie waarbij je kans maakt op een van de 2 Tante Betsy kadobonnen twv €45.
Ook deze loopt tot 10 oktober 2016.
7 Tante Betsy girls blij maken, niks leukers als dat :). 


Als je nu hier via Tante Betsy haar Facebook pagina bij mij terecht komt...Welkom!
Ter ere van het 1 jarig bestaan van mijn Tante Betsy blog heb ik een week lang allemaal leuke winacties, van diverse sponsors :). 


Máár je ziet hier ook hoe andere Tante Betsy girls uitzien in hun Tante Betsy outfits in mijn dagelijkse blogposts. 
Dat inspireert, je kunt zien hoe een jurk uit ziet bij een postuur dat meer op de jouwe lijkt. 
Hierbij een collage van een zestal foto inzendingen (uitvergroot) van de mega winactie. Oh ja en nog een heerlijk vrolijke felicitatie inzending van Brigitte whahaha heerlijk!


Vandaar dat ik ook bij Tante Betsy kadobon winacties altijd een Tante Betsy foto inzending vraag als voorwaarde, zo heb ik natuurlijk ook leuke foto's om met jullie te delen. 
Er zijn natuurlijk ook dagen waar ik iets van mezelf deel of mijn eigen Tante Betsy outfit van de dag. 

Lots of love from Susan

zaterdag 24 september 2016

Tante Betsy blog birthday giveaway Saturday

Wow girls ja dat is een mond vol hè die titel van deze blogpost. 
De girls die me dagelijks volgen en me al langer volgen voelden hem natuurlijk al aankomen...vandaag is mijn blogverjaardag...vandaag bestaat mijn Tante Betsy blog één jaar!
Én vandaag start dan ook een mega winactie!
Je kunt kans maken op 5 Tante Betsy kadobonnen die ik hier ga weggeven.



Ik heb zes mouwloze Tante Betsy jurken op marktplaats verkocht die je kon zien op mijn 'Unboxing Tante Betsy' Youtube filmpje. 
Ze hebben stuk voor stuk €45 opgebracht, okay eentje wat meer en eentje wat minder.
Maar kom zo op 6 x €45 dat is een totaal van €270 wat ik ga weggeven aan Tante Betsy kadobonnen! Daarvan ga ik er 4 van verloten met deze winactie!


Máár ik heb ook nog even met Tante Betsy herself contact gehad en ik mag ook nog een jurk weggeven...ja je leest het goed :). 
Je kunt dus ook kans maken op een jurk naar keuze uit Tante Betsy haar webshop
Een mega giveaway dus :D. 


Nu staat de nieuwe wintercollectie nog niet in Tante's webshop dus eigenlijk is het ook nog een beetje een mystery jurk die je kunt winnen. 
Als je mijn blog volgt weet je dat inmiddels alle Tante Betsy verkooppunten voorzien zijn van de nieuwe wintercollectie, dus jullie hebben wellicht al wat leuke jurken gezien en op je wishlist gezet...wie weet zelfs al gekocht bij een Tante Betsy verkooppunt. Maar er gaat vast meer leuks komen als wat we tot nu toe hebben gezien. 

Wat moet je ervoor doen om een kans te maken op een van deze Tante Betsy kadobonnen?!
* Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail).
Of mijn Facebook pagina volgen/liken en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Een reactie hier onder deze winactie blogpost achterlaten dat je mee doet...doe dat meteen als je dit leest girls! 
Let op! Reacties op Facebook en Instagram tellen niet mee als deelname. 

* Stuur een Tante Betsy foto/afbeelding/collage naar mijn emailadres 365happytantebetsydresses(at)gmail.com   
Het zou super zijn als je misschien al foto's van jezelf hebt in een jurk van de nieuwe collectie, maar een andere Tante Betsy outfit of wishlist is ook goed! 
Wees creatief als je dat kan en leuk vind, maar een enkele foto is ook prima :). Je hebt tót 10 oktober de tijd, maar wacht niet te lang! 

Extra winkansen:
* Ik zou het superleuk vinden als je deze Facebook post over deze winactie op je Facebook account deelt, dit levert een extra winkans op. Graag de Facebook post openbaar delen anders zie ik het niet ;). Vermeld het hier even als je dat gedaan hebt. Daar hoef je geen openbaar profiel voor te hebben als ik het goed heb.

* De winactie delen op je Instagram account, met tags #tantebetsyblog, #tantebetsygiveaway en vergeet niet mijn IG account te taggen @365happytantebetsydresses

* Natuurlijk krijgen actieve volgsters die regelmatig hier een gezellige leuke lieve enthousiaste reactie achterlaten extra winkansen. Dankzij jullie is het een feestje om te bloggen!



Zo girls dat is toch wel een mega giveaway niet?! Ik kan deze keer een heel aantal Tante Betsy girls blij maken met een kadobon. Zo leuk om te doen :).  
Máár dat is nog niet alles hoor...er komen nog veel meer leuke winacties deze week. 
Er komt iedere dag een andere winactie blogpost, die iedere dag een andere sponsor in de spotlights zet!



Ja ik schreef al dat achter het gordijn, achter de schermen hard gewerkt wordt ;). Ik maak er gewoon een groot feest van, van mijn allereerste Tante Betsy blogverjaardag. Doe vooral lekker mee girls dit is om jullie te bedanken!
Ben je nieuw op dit blog dan ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd om mee te doen!


Lots of love from Susan

donderdag 22 september 2016

Behind the curtain Thursday


Ja girls achter het gordijn, achter de schermen wordt hard gewerkt...nou ja ik ben flink aan het plannen...want overmorgen, zaterdag 24 september, bestaat mijn Tante Betsy blog een jaar en er staat wat leuks op stapel. 


Jullie hadden al gezien dat ik het 'Unboxing Tante Betsy' Youtube filmpje heb gedeeld, en als je mijn marktplaats advertenties in de gaten hebt gehouden heb je gezien dat de jurkjes stuk voor stuk gereserveerd waren en als het goed is zijn alle mouwloze jurkjes nu verkocht. 
Ik wacht nog op het geld van de laatste jurk en dan kan die ook verstuurd worden. 


Margreet is helemaal happy dat ze toch nog een Sakura White heeft kunnen kopen.


Én Jorina is ook helemaal happy met haar Sakura Red die ze kocht. Zo leuk om zulke blije foto's te zien. 


Dinah kocht ook de Sakura White en ik zag deze profielfoto. 
Ook al is het nu ver afgelopen met zomers weer, deze jurk kun je ook heel goed met een vestje dragen. 
De andere twee dames die de Sakura jurkjes kochten zijn er ook heel blij mee, super toch?! Wat is het toch fijn om dames blij te maken met prachtige jurkjes!


Vandaag heb ik mijn Betsy Black aan, de zomer 2015 collectie topper. Vanmorgen nog met een roze legging (voorheen panty) en zwarte laarzen. Oh ja en mijn Urban Hippies Hip Pocket 'Polka Blossom'. 
Ik gng even op de foto met het pashokjes gordijn dat ik aan het maken ben, van jeansbroeken. Ik moest hem op lengte maken en zo kon ik hem het beste op maat knippen. 
Vanmiddag met blote benen met Bandelettes natuurlijk en mijn roze Asics sneakers en ging ik met een goede vriendin de stad in, en vierden we mijn verjaardag (was in augustus) door samen te gaan lunchen. Ze had vandaag ook een Tante Betsy jurk aan...een zwarte polkadot jurk van een oudere collectie :). Sorry girls helemaal vergeten een foto te maken. 


Zo girls ik ga er weer vandoor, morgen weer creatieve therapie op mijn werk...dat kunnen we wel gebruiken...met alle stress van alle veranderingen. We maken er wel een leuke ochtend van. 

Lots of love from Susan

woensdag 21 september 2016

Think positive Wednesday


Ik schreef gisteren dat ik bij de praktijkondersteuner was bij de huisarts. Ik was een kwartier te vroeg en las daar even in de Happinez en ook na mijn afspraak...er stond namelijk een heel artikel over positief denken in...dat wilde ik ook nog even lezen. 
Nu ben ik Miss Positive herself maar die grote veranderingen die nu gaande zijn in mijn leven, brengen me de laatste tijd steeds meer van mijn stuk. Ik ben er van uit mijn huisje en ga op dit moment niet meer met plezier naar mijn werk, wat ik wel drie jaar lang gedaan heb. 
Dus niet verkeerd om dan weer eens zo'n artikel te lezen over positief denken, het ging vooral over affirmaties, affirmeren. 


Op mijn fiets naar mijn werk affirmeer ik regelmatig 'alles wat we nodig hebben is er al', 'ik heb alles wat ik nodig heb', 'ik leef in overvloed'...bijvoorbeeld. 
Vaak ook in het Engels, dus de affirmatie die ik net zag op Facebook bij Doreen Virtue 'I now attract the highest and best good into my life', ga ik toevoegen aan mijn affirmaties. 


Het is belangrijk om aan je affirmaties, aan je wensen ook toe te voegen dat het voor ieders hoogste goed is. 
Want jij kunt je wel wat wensen...zoals bijvoorbeeld in het restaurant als je een hamburger besteld...de ober zal je die gewoon brengen als jij die besteld ook al is dat misschien niet de gezondste keuze...
Maar het is ook belangrijk dat jouw wens voor je hoogste goed is, dus voeg dat altijd toe. Daarom is dit een hele krachtige en goede affirmatie; 'Ik trek nu het beste en hoogste goed aan in mijn leven'.
In het Engels klinkt hij voor mij veel krachtiger ;). 


Bedenk dus krachtige affirmaties en zeg geen woorden erin op als nooit, geen, niet... Ik las in het artikel over woodstock dat men zong 'no rain, no rain'. Ze hadden dus moeten zingen 'It's a beautiful day the sun is shining' :p. 
Het is ook belangrijk om erop te vertrouwen dat het goed komt, goed isss. 
Je affirmatie zeg je als dat het er al is, dat je wens al is uitgekomen. 


Nu heb ik zelf ook affirmatie kaarten van Louise Hay en ik heb er een paar getrokken. 
'Alles wat ik nodig heb komt op een volmaakt moment naar mij toe'.
'Dit is een nieuwe dag, vandaag maak ik opnieuw aanspraak op al het goede en creëer ik niets dan het goede'. 
'Mijn gedachten zijn positief en vreugdevol'. 
'Ik ben een met iedereen op aarde'. 
'Ik hou van mezelf en ik accepteer mezelf'. 
Zo krijg je wat ideëen van affirmaties en kun je er vast wel wat mee of eentje zelf bedenken. 



Terwijl ik net de affirmatie kaarten uit mijn kast nam, zei mijn gevoel ook om het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakel van Doreen Virtue uit de kast te nemen. 
Ik vroeg om kaarten voor bij deze blogpost en die een mooie boodschap hadden voor mij en voor jullie. 
Op mij zijn ze zeker van toepassing, maar wie weet ook op jou en kun je er wat mee. 
Ik kreeg vier kaarten in een keer terwijl ik de kaarten aan het schudden was :).

De eerste kaart is Ochtendaffirmaties: Spreek elke ochtend een aantal positieve affirmaties uit om je kanaal tot manifestatie te openen. Nou girls toepasselijk kan toch niet hè :D. 

De tweede kaart is Gelukkige verandering: Een belangrijke verandering in je leven zal je veel geluk brengen. Mooii!

De derde kaart is Nieuwe dageraad: Het ergste is nu voorbij en aan de horizon verschijnen positieve nieuwe ervaringen. Yihaa!

De vierde kaart is Je bent het waard: Weet dat je het verdient om op alle manieren het goede te ontvangen. Heerlijk! Toepasselijker kunnen deze kaarten niet zijn hè?!


Wie weet kun je er ook wat mee, het is eens even anders als anders. 
Zeg je ook wel eens positieve affirmaties op? Of ben je iemand die wel eens doemdenkt en zich veel zorgen maakt (dat is trouwens de verkeerde kant op fantaseren ;)).
Vandaag heb ik trouwens Dress Folky Black aan, het was hier nog heerlijk warm weer, dus blote benen weer met mijn Bandelettes


Lots of love from Susan

Oh ja het was 18.18uur toen ik klaar was met deze blogpost en de foto's enzo erbij voegde ;).