maandag 8 augustus 2016

Who is the Tante Betsy Give Away winner Monday

Hey girls vandaag ga ik weer een Tante Betsy girl blij maken, ik ga bekend maken wie de Tante Betsy kadobon winactie gewonnen heeft.
Vanmorgen maakte ik al een Youtube filmpje en deed ik de trekking, er zaten 77 namen in mijn rood appeltrommeltje, nee zoveel Tante Betsy girls deden jammergenoeg niet mee hoor. Maar er waren ook girls met extra kansen, die de actie op hun Facebook profiel, Instagram account of hun blog gedeeld hebben. 
Ik vind het altijd leuk als veel girls mee doen, maar voor jullie komt het natuurlijk goed uit als jullie niet teveel concurrentie hebben. 
Alhoewel hoe meer girls meedoen hoe meer leuke Tante Betsy foto's jullie zien. 
Deed je nu deze keer niet mee dan ben ik benieuwd waarom (als je dat al durft te zeggen ;)), maar het kan ook zijn dat ivm de vakantie tijd er weinig girls online zijn. 


Ik heb het filmpje zelf nog niet gezien, ik hoop dat het om aan te zien is. Ik was deze keer best zenuwachtig, maar dat kwam meer omdat het een race tegen de klok was. Alle namen opschrijven op papier, de namen afknippen en in het rode appeltrommeltje doen. 
Het filmpje opnemen en zorgen dat ik op tijd de trein naar Maastricht haalde, nu zit ik weer in de trein terug naar huis. 


Ik had het nog over mijn nieuwste Bandelettes willen hebben. De zwarte kanten Bandelettes, Jasmine. Ik ben er heel blij mee, deze keer heb ik ze op maat genomen...ik was even bang dat ze misschien te los zouden zijn...maar ze zitten perfect! En ze blijven perfect op hun plek zitten wat natuurlijk nog belangrijker is. 
Ik heb ze nu al een drietal keer aan gehad en heb ze nog niet gewassen. Normaal deed ik dat na iedere keer dragen...even met lauw/koud water uitwassen met een beetje shampoo zodat ze de volgende keer weer perfect zouden blijven plakken (ze hebben een brede siliconen rand aan de boven en ook aan de onderkant). 
Vertelde ik al dat ik er dolblij mee ben?! Zo fijn om met lekker zomerweer met blote benen onder een Tante Betsy jurkje te kunnen. 


Mijn moeder die me vandaag zag vond dat ik best bruine benen had...ja mam 'bruin zonder zon' van Dove...helemaal perfect, geen gedoe met strepen op je benen en ze worden geleidelijk bruin en omdat je vaker met blote benen buiten bent worden ze vanzelf wat bruiner (ik ben geen 'zonner'). 


Oh ja ook blij met de onderbroekjes van RJ Bodywear, de RJ Pure Color Lace Dames Short.
Okay geen leuk sexy onderbroekje/hipster, maar het is wel een mooie elegante boxer met een mooie brede kanten rand/band. 
En nog belangrijker geen last van een onderbroek die tussen de billen kruipt. Wel zo fijn als je met blote benen onder een jurkje rondhuppelt ;). 


Vanmorgen Bandelettes en RJ Bodywear niet vermeld in het Youtube filmpje (wel dat ik Dress Sakura Red aan heb en een rood Tante Betsy Ajour vestje), nou ja vooralsnog is het een video op mijn iPad...
Dadelijk als ik thuis ben ga ik er naar kijken en hem uploaden. Een andere foto gebruiken als thumbnail...


Máár ik heb wel verteld wie gewonnen heeft en daar zijn jullie natuurlijk allemaal heel benieuwd naar, ga maar lekker kijken en wie weet kunnen jullie weer met me lachen (ik ben zelf ook wel heel benieuwd ;)). 
Ik krijg het filmpje deze keer niet toegevoegd (mijn pc...toetsenbord/muis...werken niet mee). Klik hier om het filmpje te zien en kom dan gezellig terug of wie weet zag je mijn andere Youtube filmpjes nog niet, dit is de link naar mijn Youtube kanaal

Lots of love from Susan