donderdag 25 augustus 2016

What are the odds Thursday?


Hey girls vandaag kwam een Tante Betsy girl uit mijn woonplaats Heerlen bij mij thuis twee jurkjes ophalen die ze van me kocht op Marktplaats. 
We hadden via messenger afgesproken, want ze bleek mijn Tante Betsy blog al te volgen en had al een paar keer op mijn Facebook pagina posts gereageerd. 
Leuk nog een Tante Betsy girl uit Heerlen!
Ik ontmoette vorig jaar ook al eens een Tante Betsy girl op een rommelmarkt (nu bijna exact een jaar geleden). 


But what are the odds...dat ze vandaag besloten had om precies dezelfde jurk aan te doen als ik aan had?!
Whahaha ik vond het wel lachen toen ik de deur opendeed en ik haar zag staan in exact dezelfde jurk, Dress Betsy Summer Red. 
Voor andere vrouwen zou dit wellicht hun 'worst nightmare' zijn, maar ik geloof dat wij het allebei alleen maar leuk vonden. 
Wat nog leuker was dat ze meteen zei dat ik een foto mocht maken voor op mijn blog, hoe lieff!
Op de foto kun je zien dat ik maar een kleine dame ben, ik heb ook nog eens hakken aan (mijn Art clogs/klompen). 


Ja girls Moniek kocht Dress Pepita Black van me, dat betekent dus dat er heel snel een winactie gaat komen. 
De jurk bracht €55 op, ze had €56 geboden omdat ze toch de verzendkosten niet hoefde te betalen, maar ik heb daar €55 van gemaakt, dit wordt dan ook het bedrag van de Tante Betsy kadobon winactie. 
De andere jurk die ze kocht, Dress Polka Dottie Petrol, was een jurk uit mijn eigen collectie en die heeft ze gekocht voor mijn uiterste prijs €35. 
Maar zoals ik gisteren al vertelde heb ik wel een extraatje van €15 van een andere Tante Betsy jurk die ik verkocht, die ook omgezet wordt in een Tante Betsy kadobon :). 


Maar even terug naar twee Tante Betsy girls die elkaar ontmoeten, Moniek zal wel even hebben moeten bij komen van haar bezoekje aan mij. Ik stuiter namelijk nogal op Tante Betsy gebied en ik heb Moniek de oren van de kop afgekletst over Tante Betsy jurkjes. 
Ze heeft mijn hele collectie aan Tante Betsy jurkjes mogen bewonderen whahaha. Moniek ik hoop dat je inmiddels al een beetje bij bent gekomen en heel erg bedankt voor je mooie bijdrage aan een nieuwe Tante Betsy giveaway!

Lots of love from Susan