dinsdag 9 augustus 2016

Tante Betsy girls Tuesday


Hey girls vandaag kom ik weer gezellig allemaal foto inzendingen delen van de diverse Tante Betsy girls voor de inmiddels verlopen Tante Betsy Give Away Wednesday.
Vandaag zijn de foto's van Mary Elle, Nicolette, Patricia, Petra en Ingrid aan de beurt. 


Mary Elle schreef dit bij haar collage van Dress Peacock Blue waar ze enorm blij mee is; Slapeloze nachten door een klein meisje dat slapen voor watjes vindt!
Hier mijn foto van mijn grote tante betsy liefde!


Nicolette is ook helemaal happy met haar allernieuwste Tante Betsy jurk, Shirt Dress Petrol. Nicolette heeft vannacht de schade even ingehaald en heeft heerlijk bijgelezen op mijn blog en gezellige reacties achtergelaten. Dit is wat ze schreef in haar mail met de foto inzending; Vorige week ging ik even kijken bij kledingzaak De Keizerin in Amersfoort, omdat ze daar sale hadden.
Een aantal weken geleden, toen ze net de nieuwste collectie van Tante Betsy hadden binnen gekregen, had ik daar wat jurken gepast.
Ik wou graag wachten tot de uitverkoop en hoopte dat er tegen die tijd nog wat zou hangen.
Tot mijn grote verbazing hing daar op het sale rek deze petrol shirtdress in mijn maat, die ik toen ook had gepast! ;) Ik vond dit geen toeval en het had dus echt zo moeten zijn dat hij daar nog hing! Dus, twijfelde geen moment om hem te kopen.
Zo zie je maar, geduld wordt soms beloond! ;)


Patricia ging gezellig op de foto met haar Tilda pop in haar dress Birdie Blue en wat leuk de Tilda pop heeft ook een vogelpatroontje ;). Patricia schreef dit; *Mijn 2 favorieten....Tante Betsy en Tilda creaties*
Nu ben ik helemaal niet thuis in de Tilda poppen maar zie nu dat er best veel vleugels hebben of hebben ze dat allemaal? Ik ben zelf een groot engel liefhebber dus een hele leuke hobby hoor Patricia, petje af voor jouw creativiteit! 


Ingrid stuurde deze mooie collage in en schreef dit in haar mail; Ik heb vandaag héérlijk de Birdie Black aan getrokken, met omslagdoek Talulabelle, en laarsjes, fris dagje hier in Arnhem! 
Leuk om mee te doen, leuk om even creatief met foto's te zijn!! Ik heb nog wel een mooi wensjurkje, die met kraagje, die jij ook zo fijn vind, in petrol of grijs. Wie weet.....mocht ik de bon winnen, dan weet ik zeker dat het die gaat worden!


Petra stuurde deze leuke Birdie Blue jurk foto in, dit is wat ze schreef in haar mailtje; Beetje laat weer maar ik kon geen leuke foto bedenken/vinden. 
Deze heeft vriendin Hiske gemaakt op het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen afgelopen donderdag. De naam zegt het al...veel te veel foute dingen;).
Daar kwam ik nog een andere Tante Betsy girl (sorry weet de naam niet meer)tegen die met haar kraampje stond! Leuk om even mee te kletsen.
Aan het begin moest ik erg wennen aan deze jurk maar voel me er erg fijn in en zou graag nog een zwarte willen. Ook anderen staan nog op de lijst onder andere de zippie dress hearts red.


Inmiddels heb ik gisteren al met behulp van een Youtube filmpje (mijn derde ;)) de winnares bekend gemaakt. Dat was Margreet, die is natuurlijk helemaal happy en stuurde me nog een leuke foto mee met haar enthousiaste mail; Superleuk dat je mijn naam getrokken hebt! Ik ben helemaal een happy Betsy.
Deze foto maakte ik vandaag: mijn poes Pien had zich helemaal in mijn fris gewassen hoodie genesteld. Je ziet, de dames hier in huis vinden Tante Betsy geweldig.
Omdat ik de volgende keer natuurlijk niet meedoe, krijg je 'm als dank voor je leuke kado.
Nu maar wachten op de nieuwe collectie!
Nogmaals ontzettend bedankt!

Lots of love from Susan