vrijdag 12 augustus 2016

Taking good care of myself Friday


Hey girls vandaag moest ik mijn groene hartjes jurk aan trekken, dress Akke, ik had vandaag de helende kracht van groen nodig. 
Ik was namelijk al op de vroege ochtend aan het janken en ging toch enigzins met tegenzin naar mijn werk. Het liefst was ik in bed gekropen en had ik mezelf vandaag zielig gevonden. Maar zo zit ik niet in elkaar en ben na een chatgesprek met een collegaatje toch gewoon naar mijn werk gegaan. 


Gisteren kregen we namelijk minder goed nieuws op mijn werk, onze nieuwe werkcoach die er pas werkt, maakte gisteren haar laatste dag, het is haar allemaal teveel dus daar kwamen de traantjes weer. 
Het was een hele fijne dame dus dat is wel flink balen, maar het is belangrijk dat ook zij goed voor zichzelf zorgt. 


Vanmorgen hebben we met onze vervangende werkcoach, die al langer bij ons op de afdeling werkt en invalt een goed gesprek gehad met een kop thee en een koekje erbij. Fijn dat we ons hart konden luchten. 
Tijdens onze pauze zag ik de directeur en sprak hem aan en vroeg of hij tijd had om een gesprek met ons te hebben en na zijn vergadering zou hij komen. Na zijn gesprek met ons hebben we weer wat meer vertrouwen in de toekomst. 


Vandaag had ik bewust verstelwerk meegenomen voor dochterlief, ik had het even nodig om niet bezig te moeten zijn met opdrachten. Een beetje als creatieve therapie, nu vind ik verstelwerk normaal niet echt fijn werk, maar heb mijn dochter blij gemaakt met een broek die nu smaller en korter is. En heb twee jurkjes korter gemaakt..


De afgelopen twee weken ben ik op mijn werk weer bezig met een pashokjes gordijn te maken van jeans...voor een kringloop winkel in de buurt. 
Dus dat is wel fijn om aan te werken, van zulk creatief werk krijg ik energie. Een gordijn heb ik half af, ik ben nu bezig met de binnenkant...de jeanszijde is af :). 
Op de foto toevallig dezelfde jurk aan als vandaag ;). 


En thuis ben ik vandaag ook weer eens creatief bezig geweest met verrassingen voor lieve dames, binnenkort meer daarover ;). 


Oh ja ik heb wel mijn dromenvanger waar ik het in de blogpost van gisteren over had, een beetje gepimpt met wat linten...als ik er nu naar kijk bedenk ik dat het misschien nog wat meer over the top kan...die inspiratie komt nog wel ;). 

Zorgen jullie ook goed voor jezelf girls? 
Ik ben heel benieuwd of maandag de 15de augustus de sale begint bij Tante Betsy, ze is weer terug van vakantie zag ik...dusss vol verwachting klopt ons hart. Ik zag nog heel veel verschillende jurkjes in mijn maat (L) dus wie weet...

Lots of love from Susan