woensdag 24 augustus 2016

Love for old collection Tante Betsy dresses Wednesday


Hey girls zoals jullie wellicht wel gezien hebben, heb ik een aantal Tante Betsy jurken op marktplaats te koop staan
Dit zijn jurken uit oudere collecties van Tante Betsy, waarvan twee jurkjes uit de herfst/wintercollectie 2014/2015. 
Het is onder heel wat Tante Betsy girls bekend dat de jurken vóór de zomer 2015 collectie groter kunnen uitvallen als de huidige collecties. 
Maar ook de kwaliteit is anders, de jurkjes zijn vaak van een dunnere kwaliteit en pillen sneller. 


Nu wil ik even heel duidelijk zijn, ik vind de jurkjes van oudere collecties nog steeds heel gaaf en mij zul je niet horen klagen over de kwaliteit. 
Ik kan er niet van wakker liggen dat de jurkjes pillig zijn. 
Ik ken Tante Betsy sinds najaar 2014 en heb destijds de jurkjes die ik nu te koop heb staan, bij Tante Betsy in de webshop gekocht. 
Dress Polka Dottie Petrol kocht ik samen met Dress Rosemary Blue, die laatste jurk daar ben ik nog steeds verliefd op en heb inmiddels de rode en de roze versie. 
Die jurk was al na drie/vier keer wassen pillig, daarom bedacht ik me dat het helemaal niet erg is om zo'n zelfde jurk op marktplaats te scoren terwijl hij gedragen was. 



Nu lees ik wel eens dat girls niet blij zijn met de Tante Betsy jurkjes/rokjes die ze op marktplaats kochten. Ze voelden zich bedonderd door de verkoopster. Ze zijn te pillig of de kwaliteit te dun, maar girls dat is dus normaal bij collecties vóór zomer 2015 collectie
En dat gebeurt je ook als je de jurk zelf nieuw hebt gekocht en een aantal keer gewassen hebt!
Dus girls vind je een Tante Betsy jurk/rokje van een van de oudere collecties gaaf, dan moet je dat in gedachten houden. 
Máár hoe herken/weet je nu een jurk van welke collectie zo'n jurk is? Bij Tante Betsy op de Pinterest pagina staan de jurken veelal per collectie ingedeeld, ik heb wat collages gemaakt, die deel ik in dit bericht. 


Nu zijn er natuurlijk ook jurkjes van oude collecties zoals de zippie jurken die dat niet hebben! Die zijn van een dikkere en stevige kwaliteit. 
En iedereen die verliefd is op Tante Betsy jurkjes en rokjes en de nieuwere collecties kent weet dat de kwaliteit super is en heel mooi blijft. 
Wel altijd wassen op 30 graden en niet samen met jeans wassen!


Inmiddels heb ik een polkadot doorknoop jurk van een oudere collectie verkocht en €15 daarvan gaat naar een Tante Betsy kadobon én ook Dress Pepita black is zo goed als verkocht, de gehele opbrengst gaat naar een kadobon die je binnenkort hier kunt winnen. 
Nu denk ik wel dat ik die kadobonnen niet samen voeg, maar er misschien ook een Facebook winactie van maak, die kadobon van €15 dan...

Lots of love from Susan