maandag 22 augustus 2016

Let's start the bidding Monday


Hey girls jullie weten inmiddels allemaal wel dat vrijdagavond de Tante Betsy big summer sale startte.
Het was een gekkenhuis iedereen wilde tegelijk naar binnen en smeet de leukste jurkjes in haar maat in de winkelwagen en rende door naar de kassa. 


De een kwam eerder aan als de ander en was weer snel klaar.
Sommigen hadden pech, de shop draaide overuren en werd dichtgegooid, zelfs als je aan de kassa stond...je werd er gewoon uitgesmeten. 


Maar toch was de shop nog open, alleen niet via de normale jurkjes weg...als je precies wist wat je zocht via de zoekmachine dan lukte je het toch om nog jurkjes enzo te scoren. 
Ja jullie weten vast wel waar ik het over heb, de enorme toeloop op Tante haar webshop zorgde dat de servers het niet aan konden...


Ik bedacht me dat het toch wel heel slim was van Tante om de sale ná haar vakantie te doen, zo heeft ze tenminste kunnen bijtanken want mennn het zal voor haar ook enorm stressvol zijn geweest. 
Vandaag zullen de dames zich in de rondte gewerkt hebben om te zorgen dat alle bestelde/gekochte jurkjes verstuurd werden. 
Hopelijk is het jullie gelukt om wat van je wishlist te scoren en ik hoop dan ook dat jullie heel happy worden van jullie jurkjes, rokjes enzo.




Vandaag besloot ik om eens te gaan kijken door mijn Tante Betsy jurken of er jurkjes bij zijn waar ik niet zo happy van wordt en die jurken op marktplaats te zetten. 
Er zijn namelijk een paar jurken die ik de afgelopen herfst/winter niet of nauwelijks heb gedragen, drie polkadot jurken in maat L/XL en een panterjurk in maat XXL (ik heb deze inmiddels in mijn eigen maat). 


De opbrengst van mijn Tante Betsy jurken van oudere collecties, ga ik gebruiken om mezelf iets te kopen van de nieuwe collectie. 
Máár als ik er nu meer voor krijg als ik in mijn hoofd heb dan besteed ik dat gedeelte om een kadobon van te kopen voor een nieuwe winactie. 


Ook heb ik een jurk op marktplaats gezet van de herfst/wintercollectie van 2015/2016 de opbrengst van die jurk, Dress Pepita Black in maat L, is geheel om te besteden aan een Tante Betsy kadobon voor een nieuwe winactie. 
Ja jullie lezen het goed er komt een nieuwe winactie als dress Pepita Black verkocht is!
Dus girls ga eens kijken of het wat voor je is, and let's start the bidding :).
Dit is de link naar al mijn advertenties van 365happytantebetsydresses

Lots of love from Susan