dinsdag 16 augustus 2016

I'm the Birthday girl Tuesday


Hey girls daar ben ik dan the birthday girl :D. 
Vandaag ben ik jarig en ben ik samen met dochterlief en moederlief een dagje gaan shoppen in Eindhoven. 
Natuurlijk doe je dan als jurkjesliefhebster dé leuke jurkjeswinkel Pantalone aan. 
Maar toch heb ik me ingehouden en geen Tante Betsy jurkje gekocht, ik heb er natuurlijk al heel veel van de zomercollectie. 
Máár er was wel iets dat me naar Pantalone trok en dat was de rode Danefae jas die ik op Facebook had gezien, Marieke de eigenaresse was er mee op de foto gegaan en ik vond hem al meteen zo gaaf. 


Nu hadden ze geen L meer, maar wel een XL en die is het ook geworden. Het is best een uitgaaf maar dochterlief en moederlief hebben meebetaald. Dochterlief gaf al aan dat ze het een heel leuk verjaardagskado vond, leuker als meebetalen aan een jurkje waar ik er al heel veel van heb ;). En een jas kun je altijd gebruiken :D. 


Marieke en ik kregen dochterlief ook nog in een Tante Betsy wel alleen maar voor op de foto.
De jeans zippie stond haar echt prachtig...maar zelf vond ze er niets aan, de kraag vond ze niet mooi en ook hoe hij viel, ze had hem liever strakker aan haar lijf gehad bij het rokgedeelte. 
Ze deed voor de foto de donkerblauwe Danefea jas, hij stond haar prachtig!


Daarna deden we allebei jurk Dress Soda Dark Blue aan en maakten even selfies en daarna maakte mijn moeder nog een foto van ons. 


Ook al liep niet alles volgens de planning, toch heb ik genoten van mijn dagje samen met dochterlief en mijn moeder. Vandaag koos ik voor mijn allernieuwste jurk, Dress Summer Betsy Red die ik kocht bij Hippe Dingen in de sale


Lots of love from Susan