zaterdag 30 juli 2016

Urban Hippies Hip Pocket Youtube review Saturday


Hey girls ja jullie hoeven zelfs geen hele week te wachten op mijn tweede Youtube filmpje, ik trok vandaag weer eens de stoute schoenen aan...deze keer klompjes van Moheda. Deze deed ik speciaal even aan voor het filmpje, ik liep namelijk in huis rond op mijn slippers van Birkenstock ;). 
Ook verwisselde ik even van jurk, ik had een jurk van een oudere collectie aan en het is natuurlijk toch leuker om op Youtube een jurk te showen van de huidige collectie, Shirt Dress Black, én daarbij kleed zwart slanker af whahaha. 


Nou girls jullie kunnen weer gaan genieten en lachen met mijn tweede Youtube filmpje. Jullie kunnen me zelfs horen lachen, och wat kan een mens heel wat kwebbelen in die 7 minuten en van de hak op de tak springen. 
Naast het feit dat ik het over de Urban Hippies Hip Pocket heb en jullie er nog even op wijs dat jullie die dit weekend nog met 20% korting kunnen kopen (met daarbij 5% extra korting met de code "Liefste klanten korting"). De "Happy Betsy" code is goed voor 20% korting tot 1 augustus dus nog maar heel eventjes!


Heb ik het dus ook nog over de Tante Betsy Give Away Wednesday, ja girls ga maar gewoon gezellig kijken en vergeet je vooral niet aan te melden voor deze leuke kadobon winactie. 
Mijn rode kanten Bandelettes komen ook nog even aan de orde :). Binnenkort ontvang ik uit Amerika een setje Chocolate Unisex Bandelettes die ik zelf kocht (€18 omgerekend incl verzendkosten). En Bandelettes stuurt me toch nog een setje zwarte kanten Bandelettes, ik vond de Jasmine Bandelettes mooi, binnenkort meer daarover ;). 
Als je ze in Amerika besteld vind ik het leuk als je dat via mijn referral link doet, bestel ze gewoon op maat en bestel maar één paar per keer ivm invoerrechten enzo. 


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn Youtube filmpje vinden, een thumbs up onder het filmpje is leuk. Volgen van mijn Youtube kanaal ook, er gaan vast meer filmpjes komen.
Zoals jullie van me gewend zijn doe ik gewoon lekker mijn ding, ik ga niet iedere maandag een filmpje maken omdat mijn debuut op maandag was. 
Het kan nog twee weken duren of langer of zelfs korter, als je me op mijn Youtube kanaal volgt mis je niks van die leuke filmpjes. 
Maar als je nu mijn blog zelf volgt/ gaat volgen via Bloglovin en/of mijn Facebook pagina missen jullie ook niks, dan zien jullie dagelijks mijn nieuwste blogposts.
 


Lots of love from Susan