woensdag 5 oktober 2016

Tante Betsy dresses photo shoot Wednesday



Hey girls ik durf deze foto's bijna niet te delen, maar ik doe het toch ;). 
Al mijn Tante Betsy jurkjes op een rij, oops met mijn 4 hoodievesten erbij zijn het er 70, bloos. Maar eigenlijk tellen die hoodies niet als jurk...ik draag ze namelijk als vest en als zomerjas. 
Een echt gevalletje van jurkjesverslaving, maar dat wisten jullie natuurlijk allang :). 
Vanmorgen had ik opeens zoiets van 'zo nu is het mooi weer, nog niet te warm (wel dus) en misschien nog mooi licht om al mijn Tante Betsy jurkjes eens te fotograferen.' 


Een groot kledingrek in de tuin op het terras opgezet en hupsakee eerst de de Tante Betsy jurkjes met korte mouw naar beneden gebracht...en gefotografeerd...oh wat wordt ik toch blij van al die vrolijke kleurtjes/jurkjes :D.  


Oops ik heb nog een jurk aan...dress Sakura White, even snel een andere jurk aangedaan, zodat ook alle jurken op de foto staan. 
Daarna weer naar boven en alle andere jurken gehaald (die met lange mouw) en mijn hoodievesten erbij gehangen...ik tel er 70 in totaal...mijn teller in mijn hoofd was ergens op 60 blijven steken hihi. 
Zo nu heb ik meteen een nieuwe foto voor mijn Facebook pagina, is hij weer up to date. 
En vanuit een andere stand foto's gemaakt, ik maak ze altijd zelf met de timer functie op mijn iPhone, die op een statief staat (met de houder van een selfiestick). 
Gemak dient de mens hè en voor mijn Tante Betsy blog wil ik natuurlijk leuke foto's kunnen delen.
En mijn dress Sakura Red trok net wat harder toen het weer tijd was om nog eens op de foto te gaan...dus heb ik die maar aangelaten. 


Waarom even die schroom met delen, niet omdat ik me schaam hoor dat ik 70 Tante Betsy jurkjes heb...och eigenlijk schroom ik niet whahaha, het is nu eenmaal zo en niet anders. 
Ik ben nu eenmaal iemand als ik ergens voor ga ga ik er heel enthousiast voor. Eigenlijk is het net zoiets als verliefd zijn en houden van, ik ben heel trouw, als ik eenmaal voor iemand gevallen ben kunnen de leukste knapste mannen langslopen...doet me niks...okay ik kijk er wel naar hoor, maar geef mij maar mijn eigen mopperpot die heel lief kan zijn en die mijn lekker menneke is. 
Verliefd ben ik op ál mijn Tante Betsy jurkjes, daarom schreeuw ik het ook van de daken af en verspreid hier het Tante Betsy virus...
Okay er zijn een paar zwarte polkadot jurkjes waar ik misschien toch nog eens een keer afstand van doe...maar het waren de eerste Tante Betsy jurkjes die ik bij Tante kocht (ik kocht op MP veel jurkjes van oude collecties)...eentje voor kerstmis en de andere in de sale...ik wacht lekker de herfst/wintercollectie af of ik ze verkoop...en nee ik weet niet wanneer die komt :p. 


Oh ja de Sale bij Tante begint op 1 augustus als ik het goed heb, máár Tante gaat dan ook meteen twee weekjes afschakelen, genieten van welverdiende rust. Dus als je nog een jurkje wilt hebben voor een feestje of zo wacht dan niet te lang. 
Niet boos worden op Tante dat ze je zomaar twee weken laat wachten (wordt pas vanaf 15 augustus verstuurd) op dat gave jurkje uit de sale, er zit geen grote organisatie achter dit super leuke label/merk...maar twee hardwerkende vrouwen met kids, dus die moeten hoognodig even aan zichzelf denken en aan hun achterban, bijtanken voordat de nieuwe collectie alweer voor de deur staat.  


Ik ben by the way weer eens iets aan het testen, RJ Bodywear onderbroekjes
Ik heb het zo gehad met kontenkruipers, mijn invisible hipsters kruipen me tussen de billen...sloggi hipsters ook. Nu ik met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkjes kan dankzij de Bandelettes tegen schurende bovenbenen heb ik last van kontenkruipers. 
Mmm misschien wil ik een te hippe hipster zijn voor mijn leeftijd, maar ja het oog wil ook wat hè...alhoewel manlief zijn ogen zijn meestal gericht op zijn iPad scherm als ik me uit aan het kleden ben whahaha...dus voor wie doe ik het...
De RJ Pure Color Lace Dames Short is weer heel wat anders als ik gewend ben...maar geen billenkruiper dus, ze zijn van een mooie kwaliteit én met een badstoffen kruisje. Een mooi broekje voor €12,95. 
Ik heb nu de XL aan...gisterenavond even de L uitgetest, ook mooi, maar net wat strak bij de liezen en bij de XL blijft de kanten rand mooi omhoog zitten terwijl hij bij de L meteen omsloeg, dus stiekem is die te klein. 

Lots of love from Susan