dinsdag 19 juli 2016

Tante Betsy dresses and sneakers Tuesday


Hey girls het is jullie vast al eens opgevallen dat ik wel eens sneakers draag onder mijn Tante Betsy jurkjes. 
Nu snap ik dat daar niet iedereen fan van is, het is toch even een drempel waar je overheen moet (nou ja dat moet niet hoor ;)). 
Gympies droegen we vroeger op school tijdens gym, maar onder een jurk?!
Vorige zomer heb ik de stap gewaagd en ben ik op zoek gegaan naar een paar sneakers die ik lekker vond zitten en die leuk onder mijn Tante Betsy jurkjes zouden staan.

Vandaag draag ik dress Peacock Blue met mijn roze Asics sneakers...op moederdag droeg ik dezelfde combinatie en droeg dochterlief ook sneakers (All Stars) onder haar jurkje...wie weet krijg ik haar ooit nog aan de Tante Betsy ;). 
Ik ben zelf fan van Asics Gel Lyte III sneakers, ik heb ze nu in blauw en knalroze en ben er erg happy mee. 
En natuurlijk draag je er speciale kousenvoetjes in, sneakersokken die niet zichtbaar zijn. Ik vind de badstoffen kousenvoetjes wel heel fijn. Bijvoorbeeld te koop bij sponsor Sokken-online.nl

Anita draagt hier rode Adidas sneakers onder haar Tante Betsy jurkje Sophie Dark Blue, deze sneakers hebben een leuke retro look :). 

Sandra die nu ook een paar sneakers heeft gekocht voor onder haar jurkjes, heeft gekozen voor de comfortabele Nike Airmax...die wilt graag op wolkjes lopen ;). 
Ik heb Sandra eigenlijk een beetje over de streep getrokken, niet bewust hoor...maar ze heeft ze life bij mij onder een Tante Betsy jurkje gezien en was toen om. 

Petra is volgens mij al langer aan de sneakers en draagt altijd Nike MD Runner sneakers vertelde ze me net. Leuk om te zien dat iedereen zijn uhm haar eigen favoriete merk heeft. Op deze foto draagt Petra dress Birdie Blue


Ik ging eens spieken op Instagram of er Tante Betsy foto's waren met sneakers en kwam er daar toch heel wat tegen. 



Normaal vraag ik altijd netjes of ik hun foto mag gebruiken, nu hoop ik dat ik geen boze gezichten krijg nu ik dat een keer niet doe. 



Niemand staat er herkenbaar op en de namen laat ik natuurlijk allemaal netjes in de foto staan. Ik maakte net een collage maar zal ze stuk voor stuk ook even hier delen. Ik hoor het graag als het wel een probleem zou zijn...




Zo girls nu hebben jullie meteen even een overdaad aan sneakers onder een Tante Betsy whahaha. 
Leuk by the way dat jullie al zo enthousiast mee aan het denken zijn voor de inspirerende tag/label, ik heb weer genoten van de reacties...het was zo stil en ik miste jullie al hihi. 
Oh ja denk er wel aan dat het label op meerdere inspirerende, wijze blogposts moet kunnen slaan ;). 

Lots of love from Susan