zondag 31 juli 2016

Love Yourself Sunday


Hey girls vandaag komt mijn inspiratie van een orakelkaart die Doreen Virtue deelde op haar Facebook pagina, Love Yourself!
Het is een van mijn grootste levenslessen en ik probeer regelmatig die wijsheid te delen met anderen, omdat het zo'n belangrijke boodschap is. 
Ik weet dat er mensen zijn die het niet eenvoudig vinden om van zichzelf te houden en goed voor zichzelf te zorgen, ze denken dat ze dan egoïstisch zullen zijn als ze hun geluk voorop stellen. 
Maar girls bedenk je dat jij dé belangrijkste persoon in je eigen leven bent, ja ook als je een moeder bent, hoor je niet het geluk van je kinderen op de eerste plaats te stellen. 
Ja ik weet het dat voelt onnatuurlijk, ook ik heb dat gedaan... Ik heb altijd gezegd dat mijn hart groot genoeg is om van meerdere mensen te houden. 
Maar sinds mijn beroerte, young stroke, in 2005 heb ik mezelf op de eerste plaats gezet en de rest mag samen de tweede plaats delen en natuurlijk hou ik nog steeds even veel van ze ;). 


Heb je wel eens gevlogen? Dan herinner je vast wel de safety instructions waarbij gezegd wordt dat je eerst je eigen zuurstof masker moet opzetten en dan pas dat van je kinderen...
Voelt wederom zo onnatuurlijk, als moeder zorg je toch eerst voor je kids?! Maar als jij je zuurstofmasker niet eerst opzet heb je misschien de kans niet meer om het je kinderen op te zetten, realiseer je dat eens. 
Ik heb besloten om heel goed voor mezelf te zorgen zodat ik dan op mijn beurt ook goed voor de ander kan zorgen. Als ik er niet meer zou zijn geweest dan had mijn dochter naar haar vader moeten gaan, iets wat ik niet wilde. Dus maak de keuze om goed voor jezelf te zorgen girls en dan kun je ook goed voor de anderen in je omgeving zorgen. 


Net zoals met goed voor jezelf zorgen dat je bijvoorbeeld een leuke Tante Betsy jurk aan je lijf draagt, jij voelt je daar goed bij...op de eerste plaats staat hij je verdomd goed en op de tweede plaats maak je er anderen blij mee omdat je lekker straalt en met die vrolijke jurkjes maken we samen de wereld een stuk kleuriger!


Als het goed is start de sale vannacht, in de loop van morgen bij Tante Betsy (en ook bij diverse verkooppunten, als dat niet al gebeurd is) maar denk eraan dat Tante op vakantie is dus het duurt nog twee weken voordat de jurkjes/rokjes/shirts/vestjes en hoodies bij je geleverd worden. 
Het zit er zelfs dik in dat jullie allemaal verblijdt worden met een leuk pakketje op mijn verjaardag, dinsdag 16 augustus ;). 
Tante is er namelijk weer op maandag 15 augustus dan kan ze al jullie bestellingen gaan versturen en vaak is het er dan de dag erna. Dus allemaal happy faces op mijn verjaardag :D. 


Ik ga die dag ook goed voor mezelf zorgen, geen verjaardagsfeestje (want dan ben ik alleen voor anderen aan het zorgen) maar ik ga lekker een dagje weg met dochterlief, samen ergens heen met de trein. Ik verheug me er nu al op!
Ik heb zelf natuurlijk al heel veel jurkjes van deze collectie, ik heb namelijk een lieve tante en nichtje die goed voor mij zorgen. Okay er staat nog wel een enkel jurkje op mijn wishlist maar begin ondertussen ook wel razendbenieuwd te worden naar de najaarscollectie. En sorry Neeltje geen sneakpreviews, alhoewel ooit heb ik iets zien langskomen, zie hier beneden. 


Lots of love from Susan